praktična, a božanstvena

Ako ovih dana vidite lepšu torbu, javite nam! Jelisaveta Orašanin Teodosić ima model za svaki dan koji niko ne bi odbio

Kada je reč o stilu Jelisavete Orašanin Teodosić, jedna stvar je jasna – dosada je strogo zabranjena! To pokazuje niz njenih efektnih aksesoara i komada interesantnog kroja, a sada i jedna vrlo posebna torba.

Jelisaveta Orašanin Teodosić ne prestaje da inspirišefoto: jagodenamagli/Instagram

Srpska glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić navikla nas je na stil koji inspiriše, a izdvaja se i po tome što uvek ima neki neočekivan i šik detalj kakav očekujemo da vidimo na svetskim zvezdama.


Glumica koju smo proteklih godina gledali u serijama "Vojna akademija", "Močvara", "Dream Team", "Hotel Beograd" i "Ubice mog oca", maestralno unosi novine s pista u klasičan način odevanja, a obožava nesvakidašnje komade poput patika koje podsećaju na kamilja kopita, farmerke s neobičnim izrezima i sl.


Ovog puta Jelisaveta je pokazala nešto romantičnije i vrlo ljupko – torbu budućnosti.

Ona je pre nekoliko dana podelila fotografije na kojima je vidimo u beloj košulji i kariranoj crno-sivoj mini-suknji, dok je na ramenu nosila tote torbu modne kuće Coperni u obliku srca.

 

Jelisaveta Orašanin Teodosić ponela je u oktobru trendi tote torbu modne kuće Coperni Paris, u obliku srcafoto: jagodenamagli/Instagram

Ovaj brend poznat je po avangardnim i inovativnim rešenjima u dizajnu (poput tašnica od vazduha!), pa ovaj model spada u jednostavnije sveže trendove koje Coperni postavlja, a u pitanju je torba koja nesumnjivo ostavlja utisak.

 

Jelisaveta Orašanin Teodosić ponela je nedavno torbu modne kuće Copernifoto: jagodenamagli/Instagram

Coperni tote torba u obliku srca

 

Crna srce-tašna je napravljena u Italiji, od mekane kože i savršen je dodatak svakodnevnom stilu, ako želite da pobegnete od već viđenih varijanti tote tašni. Zahvaljujući svom obliku, ona je veoma efektna, a uz to je i praktična – ima mnogo prostora za sve što vam može zatrebati u toku dana.

 


Prodaje se po ceni od 450 evra, a u ponudi su još i burgundi, pink i teksas varijante.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Orašanin na utakmici svog supruga Miloša