lekari su bili zabrinuti

Ronaldova supruga hitno hospitalizovana! Danima je nije bilo na Instagramu, a sad se zna i koja dijagnoza je u pitanju

Influenserka se na društvenim mrežama zahvalila medicinskom timu koji joj je pomogao da se oporavi  

GEORGINA IMALA UPALU PLUĆAfoto: EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Supruga fudbalera Ronalda, Georgina Rodrigez redovna je na društvenim mrežama, a njeno odsustvo u proteklih nekoliko dana jasno je ukazalo na to da se nešto nije u redu.

 

I svi oni koji su se zabrinuli imali su pravo, Georgina Rodrigez je bila bolesna i stanje je bilo takvo da je zahtevalo hitnu hospitalizaciju.

 

Ipak, ona se nije u tim trenucima oglašavala kako ne bi izazvala još veće interesovanje svojih fanova, već se fokusirala na oporavak i što brži povratak svojoj kući. 

Nakon što joj se zdravlje popravilo Georgina se vratila kući i potom podelila na Instagramu fotografiju koja je sve objasnila. 

 

- Konačno sam došla kući -  napisala je, podelivši sliku iz svog bolničkog kreveta, pokazujući braunilu u ruci.

 

- Provela sam četiri dana u bolnici sa upalom pluća. Sada sam bolje, ali se i dalje oporavljam kod kuće sa porodicom - dodala je ona.

 

GEORGINA RODRIGEZ IMALA UPALU PLUĆAfoto: Instagram / georginagio

Na fotografiji se nalazi i prelep cvetni aranžman Kristijana Ronalda mlađeg, koji je napisao rukom pisanu čestitku sa željom da se brzo oporavi.

 

Uz zeleno svetlo svojih lekara, Georgina  se vratila kući, gde će nastaviti sa lečenjem dok potpuno ne ozdravi. Za sada, ona se odmara i uživa sa svoje četvoro dece – Kristijanom Ronaldom mlađim, Evom, Mateom, Alanom i Belom Esmeraldom – uz brigu i podršku Kristijana Ronalda.

 

Bonus video:

Georgina navukla peraja i zaronila