iznenađenje

Oženio se Kristijano Ronaldo? Video snimkom nagovestio da je stavio prsten na ruku Georgini Rodrigez

0

Iako su godinama u vezi lepa Georgina i Ronaldo zvanično nisu u braku 

ŠUŠKA SE DA SE OŽENIO KRISTIJANO RONALDO
ŠUŠKA SE DA SE OŽENIO KRISTIJANO RONALDO foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Portugalska zvezda Kristijano Ronaldo živi sa Georginom Rodrigez od 2016. godine, a njihovu vezu mnogi su smatrali jednom od najstabilnijih uprkos činjenici da se par nikad nije venčao.

 

Njih dvoje su takođe zajedno dobili i dvoje dece, a ona je odlična majka i još troje njegove dece.

 

Ipak, nedavno je na jutujbu osvanuo snimak na kojem se nalaze njih dvoje, a kako mediji sugerišu Ronaldo ju je u njemu nazvao svojom 'ženom'. Iako nije kristalno jasno, čini se da oni nose i burme.

Kristijano i Georgina nikad ranije nisu u javnost izlazili sa idejom da će jednom stati na ludi kamen, ali izgleda da se to ipak desilo.

 

Ronaldo trenutno igra u Saudijskoj Arabiji sa Al-Nasrom, ali, uprkos tome što mu se savetuje da produži karijeru na još nekoliko godina, čini se da će uskoro reći zbogom fudbalu.

 

Ovaj 39-godišnjak je tokom Eura 2024. potvrdio da će mu to biti poslednje Evropsko prvenstvo.

- Ovo je bez sumnje moje poslednje Evropsko prvenstvo - rekao je Ronaldo za portugalske medije.

 

U tom kontekstu Ronaldo je pokrenuo svoj novi Jutjub kanal pod nazivom UR, obećavajući da će ga koristiti da pokaže retko viđenu stranu sebe.

 

Njegov sadržaj će se baviti temama daleko od njegove karijere na terenu uz brojne klipove koji su već snimljeni sa Georginom i njihovom decom.

 

Potvrđeno je i da će ovaj 39-godišnjak takođe intervjuisati mnoštvo misterioznih gostiju. U jednominutnom videu koji je na njemu objavljen Ronaldo se smejao i bio je veoma dobro raspoložen.

 

GEOGRINA JE KRISTIJANOVA DUGOGODIŠNJA ŽENA
GEOGRINA JE KRISTIJANOVA DUGOGODIŠNJA ŽENA foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Imam veliko iznenađenje za vas, novi jutujub kanal - rekao je.

 

Do danas je postavljeno devet video snimaka. Oni uključuju 'Upoznaj Džordžinu', izazov sa slobodnim udarcem sa njegovim sinom i selekciju 'Ovo ili ono' u kojoj Ronaldo bira između legendarnih sportista kao što su Majkl Džordan i Tajger Vuds.

 

Ubrzo nakon toga, kviz Mr & Mrs sa Ronaldom i Džordžinom takođe je pušten uživo.

 

Fanovi su primetili Ronaldov komentar u kojem je Georginu nazvao 'moja žena' zbog čega su mnogi posumnjali da su njih dvoje stali na ludi kamen.

 

Bonus video:

Ronaldo pokazao mišiće 

 

makonda-tracker