"Hvala ti, životiću!"

Kostimi, sreća i – strastven poljubac sa suprugom: Anđelka Stević Žugić priredila žurku za pamćenje za svoj 40. rođendan

Zvezde obično naprave glamurozne zabave za svoje jubileje, ali Anđelka je odlučila da priredi nešto drugačiju rođendansku žurku – bal pod maskama, a rezultat je veče koje nikad neće zaboraviti.

Marko Žugić i Anđelka Stević Žugić na premijeri filma "Bauk", u kom igra glumičin sin Jakša Prpićfoto: Nemanja Nikolić

Srpska glumica i komičarka Anđelka Stević Žugić, jedna od najvećih zvezda televizije proteklih godina, proslavila je 23. oktobra 40. rođendan.


Glumica koju smo obožavali u serijama "Žene sa Dedinja", "Andrija i Anđelka", "Radio Mileva" i mnogim drugim potom je organizovala slavlje za pamćenje – i ne preterujemo kada to kažemo!


Kako je pokazala na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, Anđelka je rođendan obeležila uz maskenbal, a njeni gosti su se svojski potrudili da se kostimiraju na što kreativniji i zabavniji način.

Naravno, nije manjkalo ni dobrog raspoloženja, pa su na svim fotografijama Anđelkini najbliži nasmejani i u razigrani.


Svakako je jedna od najlepših fotografija ona na kojij glumica ljubi svog supruga Marka Žugića.


Hvala ti, životiću! Hvala na ovim ljudima! Hvala na ljubavi! Idemo dalje – napisala je Anđelka pored uspomena sa svoje zabave.


Glumica je, inače, već duže od godinu dana u braku sa svojim suprugom, s kojim je nekoliko meseci ranije dobila ćerku Čarnu. Iz prethodnog braka, sa Dariom Prpićem, ima sina Jakšu, koji je nedavno predstavio svoj novi film "Bauk".

 

BONUS VIDEO

Anđelka Stević Žugić u emisiji Realna priča