VOLEO JE ŽIVOT

S prvom je dobio ćerku, s drugom im dvoje dece, a onda je u 76. godini dobio blizance: Ovo su supruge Dragoslava Lazića

Nakon duge i teške bolesti Dragoslav Lazić je preminuo, a iza njega je ostalo petoro dece 

DRAGOSLAV SE ŽENIO ČAK TRI PUTA foto: M.M./ATAImages

Reditelj i scenarista Dragoslav Lazić u domaćoj javnosti često je spominjan ne samo zbog posla kojim se bavio, već i zbog uzbudljivog privatnog života koji je vodio.

 

Dragoslav je preminuo u 87. godini života ostvivši iza sebe troje dece i 32 godine mlađu suprugu Draganu, s kojom je u poznim godimana dobio dvoje dece.

 

Pre nje, Dragoslav je bio u braku sa glumicom Snežanom Savić sa kojom ima ćerku Anitu, koja je krenula stopama svojih roditelja i danas je veoma poznata i cenjena glumica. 

Dragoslava i Snežan Savić su se upoznali je na snimanju filma "Ignjatović protiv Gebelsa", planula je ljubav, a onda su odlučili da stupe u brak. Posle izvesnog vremena u njihov život došla je ćerka Anita.

 

I baš kada je izgledalo da će zauvek ostati zajedno Dragoslav i Snežana odlučuju da stave tačku na svoj brak. Tada se Snežana iselila iz porodičnog doma i nastavila da živi sa ćerkom.

Nakon nekoliko godina Dragoslav je upoznao Draganu, ženu koja je od njega mlađa 32 godine. Venčali su se u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira - Bate Živojinovića.

 

Godine 2003. usledilo je i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. Dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke, što im je tek pre nekoliko godina pošlo za rukom. Lazić je u to vreme imao 76. godina.

DRAGOSLAV JE PREMINUO KRAJ SVOJE 32 GODINE MLAĐE, TREĆE SUPRUGE foto: M.M./ATAImages

Ovo su činjenice koje su poznate široj srpskoj javnosti, ali ono što retko ko zna jeste ta da je on imao još jedan brak i to sa slovenačkom glumicom Dunjom Klemenc, sa kojom ima sina Zorana i ćerku Katarinu.

 

Bonus video:

Pre 15 godina sasvim slučajno je postao slavan