nije potrajalo

Bila je to mladalačka ljubav iz koje su dobili ćerku Anitu: Znate li koji poznati režiser je bio prvi muž Snežane Savić?

0

Ljubav je potrajala nekoliko godina, a uprkos razvodu ostali su u korektnim odnosima 

LJUBAVNA PRIČA SNEŽANE SAVIĆ
LJUBAVNA PRIČA SNEŽANE SAVIĆfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Snežana Savić godinama je gradila blistavu glumačku karijeru, a publika ju je obožavala zbog lepote, šarma i istinskog talenta za glumu koji je imala. 

 

Snežana je uprkos godinama zadržala lepotu, pa i danas nosi titulu jedne od najlepših žena na domaćoj glumačkoj sceni. Iako veoma popularna Snežana nije često želela da u javnosti govori o svom privatnom životu, pa se tako o njemu i danas malo toga zna.

 

Ipak, neke stvari dospele su u javnost i tu i ostale, a jedna od njih je i ljubavna priča koju je proživela sa našim poznatim režiserom i scenaristom Dragoslavom Lazićem.

 

 

Njih dvoje su se zavoleli, venčali, a zatim i dobili ćerku Anitu. Ipak, ubrzo su odlučili da stave tačku na svoj brak, a Dragoslav je sreću pronašao kraj 32 godine mlađe koleginice, Dragane Turkalj, s kojom je dobio i blizance Lazara i Iskru. 

 

Dragoslav je pre Dragane, a posle Snežane bio u braku sa slovenačkom kostimografkinjom i producentkinjom Dunjom Klemenc, s kojom ima sina Zorana i ćerku Katarinu.

 

Snežana je jednom prilikom istakla da ima, kako kaže, normalan odnos s bivšim emotivnim partnerom.

 

DRAGOSLAV JE BIO U BRAKU SA SNEŽANOM SAVIĆ
DRAGOSLAV JE BIO U BRAKU SA SNEŽANOM SAVIĆ foto: M.M./ATAImages


Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom — istakla je Snežana tada, pa je dodala:

 

Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke.

 

ANITA JE ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ
ANITA JE ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ foto: Marina Lopičić

 

Snežana je zbog svoje lepote često imala dosta udvarača, ali u javnosti o njima nikad nije želela da govori. Jednom prilikom Snežana je otkrila da ima prijatelja s kojim provodi vreme, ali da ne planira da stane na ludi kamen.

 

Ona je tada priznala da joj prija sloboda i da joj vezivanje za nekog više nije opcija. Ipak, kao i svakoj ženi prija joj da ponekad ima društvo i da se oseti voljenom, ali joj brak nije ni na vidiku.

 

 

makonda-tracker