sličnost je neverovatna

Fotografija sina slavnog glumca je sve šokirala – toliko liče! Njemu je bio najbolji tata na svetu, a ćerku ne poznaje

Nakon što se pojavila najnovija fotografija mladog glumca koji je sin legendarnog Džeka Nikolsona, svi su ostali bez reči, a neki čak pomislili da je na fotografiji obožavani oskarovac.

Džek Nikolson u kultnom filmu "Isijavanje"foto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

Čuveni glumac Džek Nikolson, osvajač čak triju Oskara, jedan je od najvećih zavodnika u istoriji Holivuda, a iz svojih brojnih ljubavi ima šestoro dece.


Popularnog oskarovca proteklih godina viđamo veoma retko, ali jedan Nikolson zastupljen je u javnosti u poslednje vreme – glumčevo peto dete Rej Nikolson (32), koji je pošao tatinim stopama i kog je Džek dobio s glumicom Reberkom Brusard.


Ovih dana, on promoviše svoj novi film "Osmeh 2" (Smile 2), psihološki horor u kom igra jednu od glavnih uloga, a nakon što su osvanule promo fotografije, svi su primetili isto – Rej je slika i prilika svog slavnog oca.

On na portretu podseća na Džeka Nikolsona u "Isijavanju", a veruje se da je u pitanju marketinški potez kako bi "Osmeh 2" privukao više pažnje. I uspeva im u tome!

 

Rej Nikolson, sin Džeka Nikolsonafoto: Paramount Pictures / Planet / Profimedia

"Kad sam video poster, zbunilo me je zašto koriste fotografiju Džeka Nikolsona iz 'Isijavanja' za promociju", "Kakva je ovo sličnost!", "Konačno, beba nepotizma kojoj se radujemo"... neke su od reakcija na Iksu.


Deca Džeka Nikolsona


Slavni glumac je 1963. najpre sa Sandrom Najt dobio ćerku Dženifer (59), a potom sedam godina kasnije sa Suzan Anspeč sina Kejleba Godarda (52).- Nakon toga je s manekenkom Vini Holman dobio 1981. svoje treće dete Hani Holman (42), pa sa Rebekom Brusard ćerku Lorejn (34) i sina Reja (32). Njegovo najmlađe dete je Tesa Gurin (30), koju je dobio sa Dženin Gurin i od koje je otuđen veći deo njenog života.

 

Ona je prošle godine za The Daily Beast dala intervju u kom je pričala o tome kako on nije želeo da uspostavi normalan odnos sa njom iako je njena majka to zahtevala od glumca. Zbog toga nikada nije prijateljima pričala o tome ko je njen otac.

Ne poznajem tu osobu, samo ću to reći – naglasila je.


Kada je reč o njegovoj starijoj deci, Nikolson je blizak s njima, a jednom prilikom je o Lorejn i Reju rekao da su se "uvek slagali".


Želim da im budem inspiracia i dobar uticaj, ali da ih ne opteretim – objasnio je 2010. za AARP Magazine. – Vreme je da sami saznaju ko su.

 

Džek Nikolson na NBA utakmici foto: EPA/PAUL BUCK

Ispričao je da im je od malih nogu čitao i da veruje da je to "očeva odgovornost", kao i da ih je dovio na balet i operu, utakmice, da se odlično snalaze u šou biznisu...

 

BONUS VIDEO

DNK analiza je sto odsto sigurna