izjeda ga polako

"Boluje od retke vrste raka koji se izliva u krv": Procurele informacije iz zdravstvenog kartona ozloglašenog producenta

Nedavno je imao operaciju srca, a sad stiže još teža i gora dijagnoza 

foto: EPA-EFE/KENA BETANCUR

Holivudski producent Harvi Vajnstin našao se u centru skandala nakon što ga je sud proglasio krivim za silovanje, zbog čega će morati 23 godine da provede iza zatvorskih rešetaka. 

 

Jedna od najpoznatijih holivudskih faca našao se na meti optužbi više desetina žena, koje su podelile svoje potresne isposvesti o seksualnom zlostavljanju koje su od njega doživljavale.

 

Sud ga je osudio na dugu zatvorsku kaznu, a sada su, što zbog zatvora, što zbog godina počeli da se javljaju zdravstveni problemi koji mu otežavaju svakodnevni život.

Vajnstin je nedavno imao operaciju od koje se još uvek nije u potpunosti oporavio, a već za njega stižu još gore vesti - boluje od raka. 

 

On boluje od hronične mijeloične leukemije, oblika raka koštane srži, tvrdi izvor za CNN, koji dodaje da je ozloglašeni producent na lečenju u Rajkers Ajlendu u Njujorku.

 

Ni njegov portparol ni advokat nisu želeli da komentrarišu navode koji su proceureli u javnost, a zatvorski konsultant i čovek koji brine o njegovom zdravlju Kreg Rotfild nije ni potvrdio ni demantovao navode, ali je izrazio svoje nezadovoljstvo što je neko mogao da dođe u posed informacija koje se nalaze u njegovom zdravstvenom kartonu. 

 

VAJNSTINU JE DIJAGNOSTIFIKOVAN REDAK OBLIK RAKA foto: Profimedia

- Uznemirujuće je i neprihvatljivo da privatne i zdravstvene stvari postanu tema javnosti. Iz poštovanja prema gospodinu Vajnstinu, nećemo dalje komentarisati.

 

Kako se na Internetu može videti ova retka vrsta raka nastaje u koštanoj srži, a onda dolaz i do krvi. Iako se najčešće sporo razvija.ozbiljno može da ugrozi zdravlje čoveka ukoliko se na vreme ne počne sa lečenjem i primanjem određene terapije .

 

Bonus video:

Postoji strah da će silovatelj opet napasti