OPA!

Dve godine ga nije bilo i sad je "razvezao" jezik: Đerar Pike otkrio detalje iz privatnog života, pa spomenuo i Šakiru

Nakon skadaloznog razvoda fudbaler se povukao u ilegalu, a mnogi se pitaju da li je i dalje srećan pored Klara Čije 

foto: EPA /Andreu Dalmau

Fudbaler Đerar Pike našao se pre oko dve godine u centru skandala nakon što se saznalo da je svoju suprugu pevačicu Šakiru prevario sa dosta mlađom devojkom Klarom Čijom.

 

Od tada on se potpuno povukao iz javnosti i nije davao nikakve komentare na sve što se u medijima pisalo o njemu i njegovoj bivšoj supruzi. Ipak, nakon dve godine odlučio je da i on ispriča svoju stranu priče i tom prilikom se dotakao i Šakire


Pike je želeo da kaže šta zapravo misli o medijima i percepciji javnosti o njemu nakon što se našao u centru pažnje zbog prevare i razvoda od pevačice.


Dve godine on je ćutao i gotovo nigde u medijima nismo mogli da ga vidimo. Bivši fudbaler se fokusirao na svoje poslove, izbegavajući da komentariše kraj veze sa Šakirom, što je tema o kojoj se u celom svetu uveliko raspravlja.

 

U novom intervjuu, Pike je otkrio šta mislio o komentarima s kojima je imao priliku da se suoči nekon što se našao u centru pažnje medija pre dve godine.


- Uvek sam bio veoma miran. Znam da svi vole da pričaju i dele svoja mišljenja i tačke gledišta. Na kraju krajeva, mediji kontrolišu poruku i svaki je oblikuje prema onome što želi da proda. Često se ne deli istina ili ono što se zaista dešava. Ne mogu to da kontrolišem - rekao je na španskom. 

 

PIKE I KLARA SU U VEZI VEĆ DVE GODINE foto: Pike Đerar / 3gerardpique


Pike je potom zaključio da, iako medijska pažnja može da utiče na njega, on pokušava da se fokusira na stvari koje su mu važne u životu i koje ga čine srećnim.

 

- Uvek sam znao da je najvažnije da se okružimo ljudima, porodicom i prijateljima, koji nas zaista poznaju i koji znaju ko smo i šta radimo. To mi donosi mir  - rekao je on. 

 

Šakira je otpočela novi život daleko od bivšeg muža, snimala je pesme koje su bile osveta Pikeu i pokazala je celom svetu da ni malo ne zavisi od njega. 

I dok je ona nizala muzičke uspehe Pike je podelio novu fotografiju sa Klarom Čijom i tako potvrdio da su još uvek zajedno.

 

I dok su jedni komentarisali kako je to ipak prava ljubav jer je prošla kroz brojne izazove, bilo je i onih koji su mišljenja da je fudbaler to učinio samo da bi se i on na neki način osvetio ili bar malo bocnuo svoju suprugu pokazavši joj da je srećan kraj druge žene.

 

Bonus video:

Ovako je Šakira provocirala Pikea