ultimativna inspiracija

Prozirna bluza Nine Badrić idealna je za žene od 23 do 53 – umesto da otkrije previše, pokriva sve nedostatke

Pevačica zna kako se obući za svaku priliku.

Bluza Nine Badrić je san snovafoto: Instagram/badrich

Poznata po svom prefinjenom i elegantnom stilu Nina Badrić u 53. godini i dalje uspeva da iznenadi smelim modnim izborima.

 

Njena hrabrost da nosi trendi komade i kombinuje ih na moderan način čini je modnom ikonom koja postavlja standarde kada je odevanje u pitanju.

 

Ninin stil karakteriše savršen balans između elegancije i senzualnosti, što često uključuje sofisticirane i ponekad odvažne odevne komade.

 

Jedan od takvih komada jeste i njena prozirna bledožuta bluza ležernog kroja, koju bi svaka žena trebalo da ima u svom ormaru.

 

Mada na ivici da otkrije previše, Nina vešto demonstrira kako ovu bluzu nositi sa stilom, kombinovanjem uz odgovarajuću potkošulju u neutralnim tonovima poput bež ili boje kože.

 

Savršena je za elegantnu poslovnu kombinaciju, u kojoj dodaje dašak sofisticiranosti bez narušavanja profesionalnog izgleda.

 

Za večernji izlazak, ova bluza može se nositi u smelijoj varijanti sa krop topom ili dekorativnim brushalterom ispod, čineći je univerzalnim komadom za različite prilike.

 

Nina ju je konkretno za dnevnu varijantu, u kojoj se družila sa starim prijateljem Goranom Ivaniševićem, ukombinovala sa crnobelom suknjom visokog struka ukrašenom neobičnim naborima i mašnom koja vizuelno sužđava u struku.

 

Ceo look Badrićeva je zaokružila efektnim belim minđušama u obliku cveta, a jarkocrveni ruž dao je svemu glamurozni pečat.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nina Badrić proslavila 50. rođendan