ultimativna inspiracija

Udoban, šik & laska svakom autfitu: Jesenji kaput Nine Janković ostavlja bez daha i stvarno ga vredi imati

0

Pronašli smo inspiraciju u garderoberu slavne glumice.

Nina Janković važi za jednu od najbolje odevenih na ovim prostorima
Nina Janković važi za jednu od najbolje odevenih na ovim prostorimafoto: Marina Lopičić

Polako ali sigurno nastupaju sve hladniji dani, a ova jesen nudi nam modna rešenja kakva do skoro nismo imali prilike da vidimo.

 

Vladajući trendovi na najlepši mogući način spajaju eleganciju i udobnost, što naročito važi za modele kaputa koji će ovoga novembra dominirati ulicama evropskih gradova.

 

Jedna boja naročito se izdvojila kao popularna među savremenim it devojkama i Nina Janković ju je ponela među prvima.

 

Osim po raskošnom glumačkom talentu slavna glumica poznata je i po svom prepoznatljivo sofisticiranom stilu, a putem svog Instagram profila često deli fotke autfita koji mnogim damama služe kao ultimativna inspiracija.

 

Lepa Nina oktobar ispraća sa stilom i to u slikovitom Amsterdamu, kojim je prošetala u izdanju koje odiše tihim luksuzom i idealno je za sve prilike.

 

Ovom prilikom ona se opredelila za belu bluzu, krem zvoncare i lakovane mokasine koje su ubedljivo najveći trend sezone, a sve to je uparila retro tašnom preko ramena, koja je osvežila ovaj look, a pritom ga učinila i praktičnim.

 

Zvezda ovog stajlinga jeste prelepi kaput u toploj svetlobraon nijansi, koji pristaje svakoj građi i maksimalno laska figuri, ali i različitim autfitima.

 

Nina Janković, Kaput, Braon kaput, Braon boja
foto: Instagram / Printscreen / janxnina

U pitanju je model maksi dužine čije stroge linije u svakom momentu ostavljaju utisak vanvremenske elegancije i prefinjenosti. 

 

Pojas koji se vezuje u struku sužava i stvara efekat peščanog sata, a za ležerniji izgled ovaj kaput možete nositi i otvoren.

 

Osim što greje u prohladnim jesenjim danima i veoma je udoban, ovaj model učiniće da izgledate besprekorno u svim varijantama – od jutra provedenog u kancelariji do večeri u nekom elegantnom pozorištu.

 

Javlja se u različitim krojevima, a podjednako dobro ide uz dobar par farmerki i džemper, baš kao i uz neki formalniji autfit.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tamara Dragičević otkrila detalje ljubavi sa Petrom Benčinom

 

makonda-tracker