astro prognoza

5 znakova Zodijaka kojima će ovaj decembar biti najsrećniji do sada – otvoriće nove horizonte & sve će im ići od ruke!

Njima će se ukazati prilike koje su dugo priželjkivali, a sve što su planirali počeće da se ostvaruje brže nego što su očekivali.

foto: Péter Gudella / Panthermedia / Profimedia

Decembar ove godine donosi talas sreće i novih prilika za neke znakove Zodijaka.

 

Dok će neki možda osetiti blage promene, pet znakova će doživeti pravi procvat u poslednjem mesecu godine.

 

Evo koji su to srećnici kojima će decembar otvoriti nove horizonte i doneti obilje sreće.

 

1. Strelac

 

Strelacfoto: Shutterstock / Allexxandar

Decembar je tradicionalno mesec Strelaca, i ove godine zvezde su im posebno naklonjene. Planetarne energije ukazuju da će im ovaj mesec doneti osećaj slobode, novih početaka i mogućnosti za putovanja ili edukaciju. Strelci će osećati nalet inspiracije i kreativnosti, a sve što započnu sada ima potencijal da se razvije u nešto veliko u narednoj godini. Ljubavni život će im cvetati, a profesionalni uspesi dolaze kao nagrada za trud iz prethodnih meseci.

 

2. Jarac

 

Jaracfoto: Shutterstock/Allexxandar

Za Jarčeve, decembar će biti ključan mesec u kojem će napokon ubrati plodove svog vrednog rada. Uspesi na poslovnom planu biće gotovo zagarantovani, a sve prepreke sa kojima su se suočavali u prethodnom periodu će se razrešiti. Zvezde im donose nova poznanstva i mogućnost da prošire svoju mrežu kontakata, što će im pomoći u ostvarivanju dugoročnih ciljeva. Finansijska stabilnost će se dodatno učvrstiti, a nova poslovna vrata se otvaraju.

 

3. Blizanci

 

Blizancifoto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

Blizanci će u decembru doživeti značajne promene na ličnom planu. Otvoriće im se nova vrata, kako u karijeri tako i u međuljudskim odnosima. Ovaj mesec im donosi šansu da ostvare nešto što su dugo planirali, bilo da je reč o poslovnom projektu ili ličnom napretku. Njihova komunikativnost i prilagodljivost će ih voditi kroz izazove, a podrška prijatelja i kolega biće ključna. Blizanci će osetiti nalet pozitivne energije koja će im pomoći da prevaziđu sve prepreke.

 

4. Lav

 

Lavfoto: Shutterstock / Allexxandar

Lavovi će u decembru zablistati u punom sjaju. Planete im donose neverovatne prilike da se istaknu i pokažu svoj talenat. Bilo da je reč o poslovnim poduhvatima, umetničkim projektima ili ljubavnim vezama, Lavovi će privlačiti pažnju gde god da se pojave. Njihova harizma i odlučnost će ih voditi ka uspehu, a mnogi će ih prepoznati kao lidere. Decembar će im doneti i emotivno ispunjenje, pa je ovo idealan period da se posvete i ljubavnim vezama.

 

5. Vaga

 

Vagafoto: Shutterstock/Allexxandar

Vage će u decembru pronaći savršenu ravnotežu između posla i privatnog života. Ovaj mesec im donosi prilike za unapređenje na poslu, kao i za harmonizaciju odnosa sa voljenima. Planetarne energije im pružaju osećaj smirenosti i jasnoće, što će im omogućiti da donesu važne odluke sa lakoćom. Vagama će decembar doneti i nove poslovne prilike, koje će im otvoriti vrata za napredak u karijeri, ali i putovanja koja su dugo priželjkivale.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore astro kombinacije