predviđanje

Dnevni horoskop za 20. oktobar: Strelčevi su sebi na poslednjem mestu, a jednom znaku je sve u znaku uživanja i novca

0

Za 20. dan oktobra astrolog daje interesantnu astrološku prognozu. Ko će se baviti rezimiranjem sedmice na zalasku, a ko će provesti dan u trošenju novca?

Iza Blizanaca je burna nedelja
Iza Blizanaca je burna nedeljafoto: Shutterstock / Zoom Team

Dnevni horoskop piše Olga Savić.

 

OVAN


U prvom delu dana ćete imati osećaj da teško izlazite na kraj sa svim situacijama. Energija će se promeniti u popodnevnim satima, kada ćete se osećati podsticajnije, spremni da budete u pokretu i okruženi dragim osobama.


BIK


Danas ćete rezimirati sve ono što ste postigli u prethodnoj nedelji. Niste nezadovoljni, ali ćete smišljati načine da neke stvari promenite i poboljšate. Povremeno varnice u komunikaciji sa voljenom osobom, ali brzo pomirenje.

BLIZANCI


Burna radna nedelja je iza vas, malo ste premoreni a teško je da ćete imati mogućnosti da se odmorite i opustite. Ili ste nekome dali obećanje ili imate društvenu obavezu koju morate ispuniti. Kako dan bude odmicao – sve ste bolje.


RAK


Prepodne vam je mirno, statično, ali to će vam odgovarati pošto vam je potrebno da se opustite. Učinite danas nešto za sebe, odmorite se dobro, jer mi se čini da ćete u večernjim satima opet biti u nekoj „akciji“ moguće sa voljenom osobom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker