astro prognoza

Jednima iznenadna romansa, drugima – kiša para: Merkur u Škorpiji donosi dramatične preokrete za ova 3 znaka Zodijaka

0

Za ove znakove, predstojeći period može biti vreme rasta, napretka i ostvarenja dugo priželjkivanih ciljeva.

Koji znaci će imati sreće?
Koji znaci će imati sreće?foto: Profimedia

Tranzit Merkura u Škorpiju koji počinje 29. oktobra, donosi snažnu energiju promena i otkrivanja dubljih istina.

 

Ovaj intenzivan period nosi priliku za pozitivne preokrete i iznenadne preobražaje na svim životnim poljima.

 

I dok svi znaci Zodijaka mogu osetiti uticaj ovog tranzita, neki će imati posebnu sreću i doživeti najveće uspehe, kako u karijeri, tako i na emotivnom i finansijskom planu.

 

1. Škorpija

 

Škorpija
Škorpijafoto: Shutterstock / Allexxandar

 

  • Karijera: Merkur u Škorpiji vam donosi dodatnu jasnoću i fokus, što vam pomaže da ostvarite dugoročne ciljeve. U ovom periodu, bićete u stanju da sa lakoćom rešavate komplikovane probleme i prepoznajete prilike koje drugi možda ne vide. Ako planirate da započnete nove projekte ili preuzmete veću odgovornost na poslu, sada je idealno vreme za to. Vaša analitička sposobnost i strateško razmišljanje će vas postaviti na put ka uspehu.
  • Ljubav: Na emotivnom planu, ovaj tranzit donosi duboku transformaciju. Bićete u stanju da razgovarate o temama koje ste možda izbegavali u prošlosti, što će produbiti odnose sa partnerom. Ako ste u vezi, moguće su velike promene – neki Škorpioni će odlučiti da uđu u ozbiljnije faze veze, dok će drugi završiti odnose koji im više ne služe. Slobodni Škorpioni mogu upoznati nekoga ko će probuditi strast i intenzivne emocije.
  • Finansije: Tranzit Merkura donosi vam priliku za bolje upravljanje novcem. Intuicija će vam pomoći da donesete mudre finansijske odluke, bilo da se radi o štednji, investicijama ili novim poslovnim prilikama. Neki Škorpioni mogu dobiti iznenadne prilike za dodatne prihode ili unapređenje na poslu.

 

2. Ribe

 

Ribe
Ribefoto: Allexxandar/Shutterstock

 

  • Karijera: Ribama ovaj tranzit donosi kreativnu inspiraciju i intuiciju koja može značajno unaprediti njihove profesionalne mogućnosti. Poslovne ideje koje su ranije bile u fazi planiranja sada će početi da se razvijaju i daju rezultate. Bićete u stanju da uočite nove poslovne prilike ili čak promenite pravac karijere, što će vam doneti dugoročno zadovoljstvo i stabilnost.

 

  • Ljubav: Na ljubavnom planu, Ribe će osetiti duboke emocionalne promene. Ako ste u vezi, ovaj period može doneti produbljenje emotivne povezanosti i razumevanja sa partnerom. Takođe, Ribe koje su dugo bile u nesigurnim situacijama mogu dobiti jasnoću o tome kuda njihova veza ide. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu neočekivano upoznati nekoga ko će im promeniti perspektivu o ljubavi.

 

  • Duhovni razvoj: Merkur u Škorpiji pojačava vašu intuiciju i duhovnu svest. Ribe će osećati snažnu potrebu da se povežu sa svojim unutrašnjim svetom, što može dovesti do važnih duhovnih uvida i transformacija. Meditacija, introspektivne vežbe ili duhovna putovanja mogu biti ključni tokom ovog perioda.

 

3. Rak

 

Rak
Rakfoto: Allexxandar/Shutterstock

 

  • Karijera: Rakovi će imati priliku da se oslobode profesionalnih ograničenja i osvoje nove poslovne visine. Merkur u Škorpiji donosi im hrabrost da preduzmu korake ka napredovanju i razvijanju karijere. Oni koji se bave kreativnim profesijama mogu doživeti nalet inspiracije, dok će drugi Rakovi imati jasnu viziju kako unaprediti svoje poslovanje ili radno mesto. Ovaj period može biti odličan za započinjanje novih poslova ili ulaganje u lične projekte.

 

  • Ljubav: Na emotivnom planu, Rakovi će imati priliku da osveže svoje veze i dublje se povežu sa partnerom. Merkur donosi otvoreniju komunikaciju, pa će biti lakše izraziti osećanja koja ste možda potiskivali. Ovo je vreme za emotivnu transformaciju – neki Rakovi će odlučiti da uđu u ozbiljnije veze, dok će drugi prekinuti one koje ne ispunjavaju njihove emotivne potrebe. Slobodni Rakovi mogu doživeti snažnu povezanost sa nekim ko će ih potpuno osvojiti.

 

  • Porodica: Porodični odnosi će biti u fokusu tokom ovog tranzita. Mogući su važni razgovori i razrešenje dugotrajnih nesuglasica. Rakovi će osetiti želju da stvore dublje emocionalne veze sa članovima porodice, a neki će se možda suočiti sa važnim odlukama u vezi sa porodičnim životom. Harmonija u domu i bliskost sa voljenima postaju prioritet.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker