šta kažu zvezde?

Za svaki od 12 znakova Zodijaka postoji idealno mesto: U kojoj zemlji treba da živite prema astrologiji?

Ukoliko razmišljate o selidbi, možda bi prethodno trebalo da se posavetujete sa zvezdama.

Kojoj zemlji vi pripadate?foto: Pinterest / Printscreen / thisisglamorous

Prema astrologiji, svaki horoskopski znak ima svoje specifične osobine, koje se mogu povezati sa energijom različitih zemalja.

 

Vaš datum rođenja može otkriti u kakvoj sredini ćete se najbolje osećati i gde biste mogli pronaći sreću, ispunjenje ili uspeh.

 

Evo u kojoj zemlji treba da živi svaki pripadnik Zodijaka.

 

Ovan (21. mart – 19. april)

 

Ovnovi su energični, nezavisni i vole izazove. Njihova priroda ih privlači mestima gde mogu da se osećaju slobodno i gde će im dinamičan stil života odgovarati. Idealne zemlje za Ovna su Sjedinjene Američke Države, Australija ili Nemačka, gde mogu da iskoriste svoje liderske sposobnosti i istraže mnoge prilike.

 

Bik (20. april – 20. maj)

 

Bikovi vole luksuz, prirodu i stabilnost. Zemlje sa bogatom kulturom, prelepim pejzažima i visokim standardom života su idealne za njih. Italija, sa svojim vinogradima i prelepom arhitekturom, ili Francuska, poznata po umetnosti i gastronomiji, su mesta gde će se Bik osećati kao kod kuće.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

 

Blizanci su znatiželjni, društveni i uvek traže nove informacije i avanture. Mesta koja im omogućavaju stalne promene, raznolikost i intelektualnu stimulaciju su idealna za njih. Velika Britanija, sa svojim bogatim kulturnim životom, ili Kanada, gde mogu da istraže urbane i prirodne predele, savršeno odgovaraju Blizancima.

 

Rak (21. jun – 22. jul)

 

Rakovi su emocionalno vezani za porodicu i dom, pa im je važno da žive u zemlji koja nudi stabilnost i sigurnost. Njihova idealna destinacija je Grčka, koja kombinuje istoriju, tradiciju i toplu atmosferu, ili Japan, gde je porodica od suštinskog značaja.

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

 

Lavovi vole da budu u centru pažnje i uživaju u luksuzu. Njihova priroda ih privlači mestima gde mogu da zablistaju i pokažu svoje talente. Francuska ili Monako, sa svojim glamuroznim načinom života, pružaju savršenu priliku da Lavovi uživaju u luksuzu i društvenim događajima.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar)

 

Device su organizovane, analitične i vole red. Njih privlače zemlje u kojima je higijena i red na visokom nivou, a gde mogu da se osećaju korisno. Švajcarska, poznata po preciznosti i uređenosti, ili Nemačka, gde se ceni efikasnost, su idealne za Device.

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

 

Vage su zaljubljene u lepotu, harmoniju i društveni život. Njihova idealna destinacija su zemlje sa bogatom kulturnom scenom i mogućnostima za uživanje u umetnosti. Italija, sa svojim umetničkim nasleđem i estetikom, ili Pariz, grad ljubavi i kulture, savršeno odgovaraju Vagama.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

 

Škorpije su misteriozne, strastvene i vole izazove. Njih privlače mesta gde mogu da istraže duboke tajne života i steknu moć. Rusija, sa svojom bogatom istorijom i dramatičnom prirodom, ili Indija, koja nudi spiritualnost i misteriju, mogu biti idealni domovi za Škorpije.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

 

Strelci su avanturisti, filozofi i ljubitelji slobode. Njih privlače mesta gde mogu da istražuju nova učenja i kulture. Brazil, sa svojom veselom atmosferom i divnom prirodom, ili Španija, gde mogu uživati u putovanjima i istraživanju različitih kultura, savršeno odgovaraju Strelcima.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar)

 

Jarčevi su ambiciozni, ozbiljni i vole da postignu uspeh kroz rad i disciplinu. Njihova idealna destinacija je Švajcarska, koja nudi stabilnost, red i mogućnost za napredak u karijeri, ili Kanada, gde mogu da izgrade svoju karijeru i uživaju u prirodnim lepotama.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar)

 

Vodolije su nekonvencionalne, inovativne i vole slobodu. Njih privlače zemlje koje su progresivne, otvorene za nove ideje i gde se ceni individualnost. Holandija, poznata po toleranciji i naprednim društvenim vrednostima, ili Norveška, sa naglaskom na ekologiju i napredak, idealne su za Vodolije.

 

Ribe (19. februar – 20. mart)

 

Ribe su sanjari, intuitivni i spiritualni. Njihova idealna destinacija su mirna, umetnička mesta gde mogu da se povežu sa svojim unutrašnjim svetom. Indija, zemlja spiritualnosti, ili Bali, sa svojim prirodnim lepotama i duhovnim centrom, pružaju Ribama mir koji traže.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije