ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Ko će imati sreće ovog vikenda? 3 znaka Zodijaka prati srećna zvezda od 19. do 20. oktobra

0

Zvezde su usmerile svoje pozitivne vibracije na 3 znaka Zodijaka

KOGA ČEKA SREĆA TOKOM VIKENDA?
KOGA ČEKA SREĆA TOKOM VIKENDA?foto: Shutterstock / Ann Haritonenko

Ovaj vikend – 19. i 20. oktobar – nije pogodan za posete mestima na kojima se nalazi mnogo ljudi. Neće vam prijati komunikacija sa raznim tipovima karaktera, a posebno sa strancima i nepoznatim ljudima.

 

Subota, 19. oktobar, apsolutno nije pogodna za ozbiljne stvari, ali čak i ako za vikend ne budete rešavati profesionalne probleme, kućne nevolje će vas bukvalno privući.

 

Uprkos želji da se stvari u kući dovedu u red kako vas ne bi ometale ove aktivnosti radnim danima, ne biste trebali biti u iskušenju - jer nećete biti uspešni. Bolje je, kao što bi trebalo da bude u subotu, ovaj dan posvetiti odmoru - i aktivnom i pasivnom.

Nedelja, 20. oktobar, je dan negativne energije, kada je vrlo lako podleći iskušenju i učiniti nešto drugačije od onoga što ste prvobitno nameravali. Spoznaja izdaje sebe i svojih ubeđenja će doći i pokazati se više nego dosadnom, ali ispravljanje počinjenog dela će se najverovatnije pokazati nemogućim.

 

Najbolji način da izbegnete takvu situaciju jeste da što manje komunicirate sa ljudima koji će vas ubediti da izvršite određene radnje koje su njima korisne. Ko će imati sreće u ovom – ne najlakšem – vremenu?

 

Bik


Zvezde savetuju Biku da se bavi kreativnošću - međutim, uz jedan uslov: to za njih ne bi trebalo da bude posao, već zadovoljstvo. Međutim, ako su ovih dana predstavnici znaka u stanju da stvore nešto zaista vredno, vremenom bi njihova kreativnost mogla postati njihova glavna – odnosno budžetska – aktivnost, tako da na to posebno treba da obratite pažnju.

 

3 ZNAKA ZODIJAKA ČEKA SREĆA OVOG VIKENDA
3 ZNAKA ZODIJAKA ČEKA SREĆA OVOG VIKENDA foto: Shutterstock / Miljan Zivkovic

Lav


Lavovima se savetuje da slušaju svoju intuiciju, to će im pomoći da donesu važne – vodeći – zaključke za budućnost. Razmatrajući različite mogućnosti svog poslovanja i određujući izglede mogućih pravaca, moći će da izaberu najbolji. Ali – samo ako ostavimo po strani argumente razuma – on u ovom trenutku neće biti u najboljoj formi, pa se mogu zanemariti.

 

Devica


Device treba da se koncentrišu na svoj lični život, pogotovo jer će imati sve šanse da obezbede da se on – i sada i u budućnosti – razvija na najbolji mogući način. Veze koje počinju u ovom trenutku imaju sve šanse za srećan nastavak. Velika je verovatnoća da će oni dovesti do zvanične registracije braka, čija će osnova biti ne samo ljubav i strast, već i zajednica interesa.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker