jesen sa stilom

Zaboravite na bordo – ovo je nova boja sezone: 3 ultra šik oktobarska autfita iz modne knjige Tamare Kalinić

Savršeno je ispratila prelazak između dva vodeća trenda ove sezone, vešto balansirajući između nijansi koje obeležavaju početak jeseni.

Tamara Kalinić inspiriše mnoge damefoto: tamara/instagram

Bordo hit boja septembra i ranog oktobra, dominirala je njenim ranijim stajlinzima, donoseći luksuz i eleganciju u svaku kombinaciju.

 

Međutim, kako se jesen produbljuje, Tamara sada demonstrira prelazak na topliju paletu – braon boju, koja postaje nezaobilazna u drugoj polovini oktobra.

 

Njeni najnoviji stajlinzi sjajno oslikavaju ovaj sezonski preokret, predstavljajući braon kao ključnu nijansu koja oslikava atmosferu jeseni 2024. godine.

 

1. Stil koji odiše luksuzom

 

Prvi stajling predstavlja pravu esenciju jeseni 2024. godine. Tamara je braon kožne pantalone kombinovala sa dugim kožnim mantilom u istoj nijansi, što stvara upečatljiv i luksuzan izgled. Ispod mantila nosi elegantnu svetlobež rolku, koja je idealna osnova za ovakav slojevit autfit.

 

Look je upotpunila papučicama na štiklu, smeđim naočarima za sunce i statement Hermes torbom koja spaja dve vodeće boje ove sezone – braon i bordo. Ovaj stajling je prava definicija jesenje elegancije.

 

2. Braon + pepito = kombinacija bez greške

 

Drugi stajling odiše ležernim šikom i razigranim detaljima. Tamara se odlučila za set mini suknje i oversajz sakoa u popularnom pepito dezenu, ispod kojeg nosi jednostavnu braon rolku. Savršeni završni dodir ovog stajlinga su udobne, a istovremeno moderne ravne čizmice u braon boji koje sežu do ispod kolena. Ove čizme su pravi hit ove godine i savršeno se uklapaju uz ovaj nepretenciozni, ali sofisticirani autfit.

 

3. Monohromatski autfit – uvek in

 

Treći stajling primer je elegantne monohromatske kombinacije, koja nikada ne izlazi iz mode. Tamara je nosila braon rolku i dugački džemper u istoj nijansi, koje je kombinovala sa tamnijom braon kožnom midi-suknjom visokog struka.

 

Za završni dodir, odabrala je trendi lakovane mokasine brenda Tod’s i elegantnu pismo tašnicu Tom Forda. Ova kombinacija je idealna za sve ljubitelje minimalističke elegancije i komada koji su istovremeno udobni i chic.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!