užasan kraj

"Divan dan u Argentini": Sat vremena pre smrti mladi pevač objavio poslednji snimak, a onda je počela drama u hotelu

Iako je osoblje hotela pozvalo policiju zbog njegovog ponašanja i pre tragedije, na poslednjem snimku Lijama Pejna ništa ne ukazuje da je bilo problema.

Lijam Pejn na dodeli BRIT nagradafoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Britanski pevač Lijam Pejn, nekadašnji član grupe One Direction, poginuo je u 32. godini, javili su u toku noći strani mediji.


On je stradao nakon pada s terase trećeg sprata hotela "CasaSur Palmero" u Buenos Ajresu, a trenutno je ispred ove zgrade postavljen crveni šator i u toku istraga.


Mladi pevač je iza sebe ostavio sina Bera, kog je dobio tokom veze s pevačicom Šeril Kol.

Poslednji snimak Lijama Pejna


Prema pisanju medija, Pejn je u Argentini boravio kako bi prisustvovao koncertu Nijala Horana, svog prijatelja s kojim je nekada bio u poznatom boj bendu. Bio je aktivan na društvenim mrežama, naročito na Snapchat-u, gde je sat vremena pre smrti objavio i poslednji snimak.

 

Lijam Pejn pronađen je mrtav u Argentinifoto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Divan dan dan u Argentini – napisao je Lijam i pokazao da sedi za stolom.


Uživam u kafi i doručku iako je već jedan popodne – rekao je i našalio se s devojkom koja je sedela za stolom s njim da je nepristojno to što je ostavila kačket na stolu, pa dodao: – Deca!

Na njen komentar da svaki dan spavaju do podneva kao "gubitnici", konstatovao je kroz osmeh da nisu i delovao vrlo opušteno.


Lijam i njegova devojka Kejt Kesidi su stigli u Buenos Ajres 30. septembra, dok je ona pre dva dana otišla kući na Floridu, a strani mediji pišu da je policija pozvana i pre nego što je pevač pronađen mrtav jer je navodno bio pod dejstvom alkohola i narkotika i demolirao svoju sobu.

 

Radnik na recepciji hotela koji se predstavio kao Esteban prethodno je, još pre Pejnovog pada, uputio poziv policiji, tražeći da hitno pošalju patrolu za ponašanja pevača.


Imamo gosta koji ne zna šta radi koliko je drogiran i uništava sve u sobi – navodno je policiji rekao menadžer hotela i dodao da treba "hitno da se pošalje patrola".


Ne znam da li mu život u opasnosti. Soba ima terasu i plašimo se da će da uradi nešto – rekao je.


On se prethodno ponašao problematično u hotelskom lobiju i slomio svoj laptop, posle čega su ga odneli u sobu, javljaju lokalni mediji.


Esteban je potom rekao:


Pošaljite hutnu pomoć, samo hitnu pomoć.
 

 

BONUS VIDEO

Opasnosti koje nosi alkohol