užas

Njegov poslednji čin bila je – HRABROST! Poznati glumac UBIJEN u 38. godini, a stradao je kao heroj

0

Američki mediji prenose potresne vesti o smrti glumca koji je godinama igrao u jednoj od najpopularnijih tamošnjih serija

Džoni Vaktor ubijen je u Los Anđelesu
Džoni Vaktor ubijen je u Los Anđelesufoto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia


Glumac Džoni Vaktor ubijen je u 38. godini u Los Anđelesu, nakon što je pokušao da prekine krađu, potvrdila je njegova porodica juče.


Vaktor je najpoznatiji po ulozi u seriji "Opšta bolnica", u kojoj je u periodu od 2020. do 2022. godine igrao u 164 epizode.


Kako javlja ABC, pucnjava se dogodila u noći između subote i nedelje, oko tri časa posle ponoći, na području Bulevara Zapadni Piko, kada su trojica muškaraca pokušala da ukradu katalizator parkiranog automobila.

Glumac je u tom trenutku naišao iz obližnjeg bara u društvu koleginice, a isprva mu se učinilo da radnici parking službe pokušavaju da odvuku njegov automobil. Međutim, nakon što se približio maskiranim licima, jedan od njih je otvorio vatru, posle čega su trojica osumnjičenih pobegla s mesta događaja.

 


Džoni Vaktor prebačen je u lokalnu bolnicu, gde su lekari mogli samo da konstatuju smrt.


Cela ekipa "Opšte bolnice" slomljena je zbog prerane smrti Džonija Vaktora. On je zaista bio jedinstven i sa zadovoljstvom je radio sa svima, svakog dana. Mislima i molitvama smo uz njegove bližnje u ovom teškom trenutku – navodi se u saopštenju tima s kojim je glumac sarađivao u popularnoj sapunici.


Poznati glumac je igrao i u brojnim filmovima i serijama, među kojima su "Zapadni svet", "Mornarički istražitelji", "Vatrogasna stanica 19"...

 

 

Njegov mlađi brat Grant oglasio se za Daily Mail i istakao da Vaktor nije pokušao da se bori protiv lopova već da zaštiti svoju prijateljicu nakon što je primetio da su lopovi naoružani.


Poslednji čin mog brata bio je hrabar – zaključio je bolno.
 

BONUS VIDEO

"Obdukcija ključna za utvrđivanje uzroka smrti"

 

makonda-tracker