najlepši i najskladniji

Ovo je bilo posebno veče za njih dvoje: Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiju blistaju na crvenom tepihu u Beogradu

Držeći se za ruke pozirali su pred okupljenim fotografima i nisu krili da su presrećni 

ULIKS FEHMIJU SA SUPRUGOM NA PREMIJERI FILMA U BEOGRADU foto: Antonio Ahel/ATA Images

Na premijeri filma "Svemu dođe kraj" reditelja Rajka Grlića koja je večeras održana u MTS Dvorani u Beogradu okupio se veliki broj naših poznatih ličnosti, a veliku pažnju privukli su Uliks Fehmiju i njegova supruga Snežana Bogdanović.

 

Njih dvoje su savršeno modno usklađeni pozirali pred okupljenim fotografijma i bilo je jasno da su odlično raspoloženi. 

 

Držeći se za ruke, ovaj par koji će sledeće godine proslaviti 30 godina braka i dalje zrači jednom posebnom energijom, koju se večeras nisu trudili da sakriju.

Na vrhuncu popularnosti devedesetih, Uliks, koji je važio za jednog od najpoželjnijih mladića u Beogradu, upoznao je koleginicu Snežanu, koja mu je ukrala srce i stavila tačku na njegove momačke dane.

 

Oženio se i sa njom preselio u Njujork, a 1995. dobili su ćerku Niku. Njihova fotografija iz mladosti potvrđuje da su od početka bili zaista moćan i lep glumački par.

FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
FOTO: Antonio Ahel/ATA Images

Osim njih, na premijeri su bili i druge poznate ličnosti među kojima je bila i Branka Petrić, Boris Isaković, Jelena Đokić, Gordan Kičić, Vanja Milačić i mnogi drugi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video:

Uliks Fehmiju na Sarajevo film festivalu