svi se pitaju

Hari je ostavio na cedilu, a ona mu našla – zamenu: Sa kim se to Megan Markl držala za ruke dok je princ bio odsutan?

Javnosti nepoznata žena i vojvotkinja delovale su veoma blisko.

foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Velika prašina podigla se ovoga vikenda kada je Megan Markl prisustvovala jednoj svečanosti posvećenoj Dečijoj bolnici u Los Anđelesu, na koju mnogi tvrde da je došla – nepozvana.

 

Ovaj događaj usledio je samo nekoliko dana nakon što je princ Hari otputovao u rodnu Englesku bez nje, a čini se da mu je vojvotkinja našla adekvatnu zamenu, pa tako na gala veče nije došla sama.

 

Ona je na zeleni tepih zakoračila rukom u ruci misteriozne žene sa kojom je delovala izuzetno blisko i mnogi se pitaju o kome je reč.

 

Kada se pojavila u jarkocrvenoj haljini brenda Karolina Herera sa dubokim dekolteom i izrezom na nozi, mnogi su se zapitali da li je ovo Meganina verzija osvetničke haljine, a sve u osvit spekulacija o krizi koja navodno trenutno drma njen i Harijev brak.

 

Ovo modno izdanje vojvotkinje od Saseksa sve prisutne ostavilo je bez daha, a gotovo svi mediji prenosili su kako je tamo bila potpuno sama.

 

Ipak, to nije sasvim tačno. U jednom trenutku pored Marklove pojavila se žena u prelepoj princeze dostojnoj lila haljini i gotovo pa zasenila Megan.

 

Osmehujući se i čitavo vreme držeći za ruke, dve lepotice zajedno su pozirale fotoreporterima, a kada su fotke ugledale svetlost dana, internet se usijao od pitanja "ko je ova žena?".

 

Kako magazin People prenosi, u pitanju je koosnivačica "Saveza mama" i Meganina bliska prijateljica Keli Meki Zajfen.

 

Sliku sa vojvotkinjom Zajfenova je okačila na svoj Instagram nalog, uz tekst kojim se zahvaljuje zaposlenima u losanđeleskoj bolnici, ali i posebno pohvaljuje svoju drugaricu.

 

– Takođe sam izuzetno zahvalna što sam ovo prelepo veče podelila sa jednom od mojih najbližih prijateljica. Meg, tvoja posvećenost podršci "Dečjoj bolnici" u Los Anđelesu i zajednici je zaista inspirativna. Tako sam zahvalna što si pored mene – napisala je ona.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?