astro prognoze

Ljubav nikad nije bila bliže! 5 znakova horoskopa koji će stupiti u novu vezu ovog oktobra

Za sve one kojima fali ljubavi, oktobar će biti idealni mesec za romantiku za 5 horoskopskih znakova.

Koji znakovi horoskopa mogu da očekuju ljubav ovog oktobra?foto: MNStudio/Shutterstock

Za neke je jesen omiljeno godišnje doba, dok drugi, naprotiv, ne romantizuju previše septembar, oktobar i novembar.

 

Ipak, ako ste među onima koji posebno vole jesenju romantiku, astrolozi imaju dobre vesti za 5 horoskopskih znakova koji će se ove jeseni oprostiti od usamljenosti!

 

Ljubavna prognoza za znakove Zodijaka za jesen 2024.

 

Blizanci

 

Sigurno ste i sami već osetili da je ljubav počela da vlada u vazduhu. Krajem septembra aktivirala se vaša peta kuća, koja je odgovorna za romantiku. Dakle, vaše srce traži ljubav i dobiće je vrlo brzo.

 

Astrolozi su uvereni da će ove jeseni Blizanci imati sudbonosni susret koji će vam preokrenuti život. Verujte inspiraciji i osećaju, ali nemojte žuriti; neka sve ide svojim tokom i bićete srećni!

 

 

Rak

 

Ako vam nedostaje romanse, obradovaće vas informacija da Rakovi takođe ove jeseni neće ostati bez partnera. Podsećamo da je vaš glavni adut empatija i iskrenost, pa slobodno raširite ruke kako biste privukli u svoj život osobu koja će ceniti ove kvalitete i pomoći da ih istakne. Ne zanemarujte šetnje i sastanke sa prijateljima, jer ljubav može da vas čeka iza svakog ćoška

 

Zvezde vam takođe savetuju da preduzmete inicijativu ako smatrate da je simpatija koja se pojavljuje obostrana. Nema potrebe da brinete o slomljenom srcu. Astrolozi primećuju da će u jesenjim mesecima vaša intuicija biti na vrhuncu i odmah ćete shvatiti da li je vredno otvoriti svoje srce osobi ili će to doneti samo bol.

 

Ova jesen donosi dane romantike i početke novih vezafoto: Jacob Lund/Shutterstock

 

Lav

 

Zvezde predlažu da Lavovi svoju ljubav potraže među starim poznanicima i... komšijama! Pogledajte pažljivije, možda u vašem krugu postoji neko ko vam je već dugo pristrasan? Ili ste možda i sami više puta pomislili da imate osećanja prema čoveku koji već dugi niz godina živi iznad vas?

 

Dajte sebi vremena za razmišljanje i ne odbijajte ponude da idete na sastanak. Ko zna, možda će ovaj stidljivi dogovor postati početak velike i lepe ljubavne priče?

 

 

Strelac

 

Astrolozi podstiču Strelčeve da se odmore od profesionalnih aktivnosti i usredsrede pažnju na lične odnose, posebno se odnoseći na one koji osećaju da su sasvim spremni za bračnu luku.

 

Dakle, prepustite se situaciji i spremite se da primite dugo očekivano iznenađenje od sudbine. Počevši od sredine oktobra, počnite češće da posećujete razne događaje i zabave, jer ovde imate sve šanse da upoznate svoju srodnu dušu.

 

Ova jesen donosi dane ljubavi za neke znakove Zodijakafoto: Shutterstock / sun ok

 

Jarac

 

Po pravilu, Jarčevi su veoma oprezni prema ozbiljnim vezama. Nije tajna da zahtevaju ozbiljne investicije, kao i da su usredsređeni na posao, ali moguće da je baš to mesto gde bi mogli nekoga da upoznaju.

 

Neočekivani uvid da postoji hemija između vas i vašeg potencijalnog partnera ne samo da će vam pružiti mnogo prijatnih emocija, već će vam omogućiti da se konačno oslobodite opresivne usamljenosti. Glavna stvar je da naučite da bar ponekad otpustite svoje sumnje, inače, nažalost, nećete morati da pričate o nekom zadovoljstvu u komunikaciji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.