otac i sinovi

Starijeg je dobio u braku s koleginicom, a drugog s misterioznom devojkom: Retka fotografija Petra Strugara sa sinovima

Petar Strugar dobio je dvojicu sinova s bivšim partnerkama i objavio je retku zajedničku fotografiju s njima.

Petar Strugar ima dvojicu sinovafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Petar Strugar dobro je poznat na domaćoj javnoj sceni, ali on ipak veoma retko govori o svom privatnom životu.


Osim u glumu, on je zaljubljenik i u konje, a već duže vreme se zabavlja sa koleginicom, mladom glumicom Ninom Nešković.

 

Međutim, pre nje je imao dva braka, koja su se završila razvodom, ali svaki od njih krunisan je po jednim sinom, a deca su glumčevo najviše blago. On ih gotovo nikada ne eksponira javno, ali sada je na Instagramu pokazao fotografiju sa starijim Zarijom i mlađim Ivom.

 

 

Glumac ih je obojicu grlio, a obojica su crnokosi i i te kako podsećaju na slavnog tatu:

 

Petar Strugar sa sinovimafoto: Instagram/printscreen/p_strugar

Ko su Petrove bivše supruge?

 

Starijeg sina Zariju Petar je dobio dok je bio u ljubavi sa svojom šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Nakon dve godine veze ovaj par se venčao 2013. godine i to na jednoj intimnoj ceremoniji u Zemunu. Sledeće godine su dobili i sina Zariju.

 

Posle godinu dana usledio je razvod, ali i nakon što je ljubav nestala, supružnici su ostali u dobrim odnosima. Nakon toga, poznato je da se zabavljao s Milicom Todorović, a posle te veze je uplovio u romansu sa javnosti nepoznatom Oljom.

 

Petar je sada u vezi sa glumicom Ninom Neškovićfoto: Marija Mladjen/ATAImages

S njom je dobio sina Iva, a pričalo se i da su bili u braku.

 

— Olja i Petar su odlučili da se raziđu i svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima kao i što su bili pre nego su uplovili u bračnu zajednicu. Njihov razlaz nije imao trzavica, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su zato odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza koje imaju prema sinu — rekao je jedan dobro obavešteni izvor za “Blic".

 

Petar ne krije da je oduvek želeo da postane otac.

 

— Moja ideja je bila da dobijem dete, za mene je porodica jako bitna i tako su me moji vaspitali. Za to sam da mlad postaneš roditelj, jer posle imaš i više energije za to dete. Voleo bih da dobijem još dece, ali videćemo. Dosta te promeni roditeljstvo, počneš da razmišljaš drugačije. Na mene je recimo uticalo da sam počeo da podižem ručnu, da ne srljam toliko. Prosto nisi sam više i ne ide sve tek tako, moraš da razmisliš malo pre nego nešto uradiš — istakao je glumac jednom prilikom i rekao da bi voleo da ima petoro ili šestoro dece.

 

Bonus video

Petar Strugar: Obožavam Mariju Bergam!