otkačeno

Ona BEZ trunke ŠMINKE, a on – uvek ZA DOBRU ZABAVU: Petar Strugar podelio simpatičan trenutak tokom uživanja s Ninom

0

Jedan od najšarmantnijih mladih srpskih glumaca uživa u ljubavi koleginice

PETAR STRUGAR SA DEVOJKOM UŽIVA U SLOBODNOM VREMENU
PETAR STRUGAR SA DEVOJKOM UŽIVA U SLOBODNOM VREMENU foto: Nemanja Nikolić

Popularni glumac Petar Strugar proslavio se brojnim ulogama u domaćim filmovima i serijama, a pažnju medija često privlači i svojim privatnim životom.

 

Možda i najzapaženija njegova veza bila je sa pevačicom Milicom Todorović, s kojom ga je spojila zajednička pasija prema konjima, a bio je u braku i s koleginicom Ivanom Nikolić. Ipak, sada je pronašao sreću pored koleginice, glumice Nine Nešković.

 

Njih dvoje se u početku nisu pojavljivali zajedno u javnosti, ali nakon što je obelodanjeno da su u vezi, par je prestao da mari za fotografe i sada uživa u ljubavi. 

Nedavno, njih dvoje su napravili zajedničku fotografiju na kojoj su bili u društvu dobrog prijatelja Mitra Pešića. Petar i Nina su bili odlično raspoloženi, što se vidi i po njegovoj detinjsastoj šali, a jedna od najlepših Srpkinja na javnoj sceni pokazala je da izgleda božanstveno i u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke.

 

 

Glumac je, naime, svom prijatelju na fotografiji napravio "uši", a i sam je napravio neku smešan izraz lica, pa je izgledao kao nestašno dete koje je željno zabave. 

 

Da podsetimo, za vezu Petra i Nine se saznalo pre nekoliko meseci i od tada njih dvoje uživaju u prelepoj neobaveznoj ljubavi, koja ih ispunjava i čini srećnima.

 

Bonus video:

 

Oženio se brat Petra Strugara

 

makonda-tracker