nekadašnje partnerke

Poznate glumice i voditeljke, kao i pevačica koju svi obožavaju: Ko su bivše ljubavi Petra Strugara?

0

Glumac Petar Strugar oduvek je slovio za velikog zavodnika. 

Petar Strugar je bio sa mnogim popularnim damama iz javnog života
Petar Strugar je bio sa mnogim popularnim damama iz javnog života foto: Marina Lopičić

Poznati glumac Petar Strugar, po pisanju domaćih medija, trenutno uživa u ljubavi sa mlađom koleginicom Ninom Nešković. 

 

Oboje su bili na premijeri filma Radoša Bajića Heroji Halijarda, a Nina je tada privukla dosta pažnje. 

 

Petar Strugar je pre nego što će se zaljubiti u Ninu bio nekoliko veoma poznatih dama iz javnog života, među kojima ima imena sa estrade, iz sveta glume, kao i TV lica. 

 

Ivana Nikolić 

 

Ivana Nikolić i Petar Strugar su braku dobili i sina Zariju
Ivana Nikolić i Petar Strugar su braku dobili i sina Zariju foto: Kurir TV Screenshot

Petar je pre nekih desetak godina bio u ljubavi sa svojom šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Nakon dve godine veze ovaj par se venčao 2013. godine i to na jednoj intimnoj ceremoniji u Zemunu. Sledeće godine su dobili i sina Zariju.

 

No, posle godinu dana usledio je razvod. I nakon što je ljubav nestala supružnici su ostali  dobrim odnosima

 

- Zašto bih se svađao, više ne postoji razlog za to. U principu sad smo u boljim odnosima, nego što smo bili u braku. Sve te nesuglasice moraš da staviš po strani, jer to dete nije ništa krivo. Progutaš to što imaš da progutaš i ideš dalje - rekao je svojevremeno Petar u emisiji Goce Tržan.

 

Milica Todorović

 

Milica Todorović i Petar Strugar su uplovili u romansu nakon što su se upoznali na snimanju njenog spota
Milica Todorović i Petar Strugar su uplovili u romansu nakon što su se upoznali na snimanju njenog spota foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon kraha ljubavi sa Ivanom, Petar je uplovio u romansu sa jednom od naših najomiljenijih pevačica - Milicom Todorović. 

 

Par se upoznao na snimanju njenog spota, a pevačica se tada javnno našalila da ih je spojio konj. Tačnije, Petar je Milici za snimanje spota ustupio svog konja, nakon čega su iplovili u romansu.

 

Posle nekog vremena par je raskinuo, Iako je izgledalo da imaju svetlu budućnost, par je raskinio.

 

- Milica i ja smo okončali vezu. Ništa ružno se nije desilo među nama, niti će se desiti. Korona nije doprinela tome. Razlog za prekid veze su najstandarniji ljudski odnosi i sve ono što oni nose. Milica je fantastična osoba. U kontaktu smo s vremena na vreme - rekao je Strugar jednom prilikom za “Gloriju”.

 

Misteriozna Olja

 

Petar je u jednom trenutku bio u vezi sa javnosti nepoznatom Oljom, sa kojom je dobio sina Iva, a pričalo se i da su bili u braku.  

 

- Olja i Petar su odlučili da se raziđu i svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima kao i što su bili pre nego su uplovili u bračnu zajednicu. Njihov razlaz nije imao trzavica, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su zato odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza koje imaju prema sinu - rekao je jedan dobro obavešteni izvor za “Blic".

 

Kalina Kovačević 

 

Pričalo se da je Petar Strugar bio u ljubavi i sa Kalinom Kovačević, ali su glumci demantovali te navode
Pričalo se da je Petar Strugar bio u ljubavi i sa Kalinom Kovačević, ali su glumci demantovali te navode foto: Antonio Ahel/ATA Images

Šuškalo se da je Petar bio u vezi sa poznatom glumicom Kalinom Kovačević, čak i da je ostavio Olju zbog koleginice. 

 

Bilo je dosta natpisa u medijima na tu temu, a njih dvoje su čak i uslikani zajedno što je dodatno podgrejalo sve te priče. 

 

Međutim, Petar i Kalina su demantovali sve te navode i rekli da su samo dobri prijatelji, maletene kao brat i sestra. 

 

- Kako bismo zaustavili neosnovane glasine, pozdravljamo zainteresovane medije, i poručujemo da smo se kroz dve zajedničke predstave “Godine vrana” i “Rat i mir”, zaista zbližili i postali najbolji prijatelji, skoro kao brat i sestra. Sve ostalo su samo neosnovani tračevi, kojima se dalje nećemo baviti - izjavili su u zajedničkom saopštenju Kalina i Petar.

 

Anđela Lakićević

 

Anđela Lakićević i Petar su bili zajedno tokom studentskih dana
Anđela Lakićević i Petar su bili zajedno tokom studentskih dana foto: Instagram

Popularna voditeljka Anđela Lakićević je takođe bila u ljubavi sa Petrom Strugarom i to se sve dešavalo u njihovim studentskim danima. 

 

- Petar i ja se znamo jer smo studirali zajedno i ista smo klasa . Ako baš želiš da znaš, Petar i ja smo bili momak i devojka dve i po godine dok smo studirali - izjavila je Anđela jednom prilikom.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker