upozorio ga je na tv-u

"Ne sme da priča šta radi s velikim baticom Pafom!" Isplivao novi bizaran snimak Džastina Bibera i Šona Kombsa

Reper koji je trenutno u pritvoru zbog niza uznemirujućih optužbi na nacionalnoj televiziji je tokom gostovanja s tada 16-godišnjim Džastinom Biberom istakao da je tajna ono što oni rade kad su sami.

Džastin Biber i Šon Didi Kombs 2012. godine, na snimanju spota Kvinsija Brauna za pesmu "Stay Awhile"foto: Jared Milgrim / Avalon / Profimedia

Šon Kombs, uhapšeni hip-hop mogul poznatiji kao Pi Didi i Paf Dedi, želeo je da sakrije od javnosti ono što se dešavalo tokom njegovog druženja s mladom pop zvezdom Džastinom Biberom, pokazuje stari snimak koji kruži društvenim mrežama.


Reper koji je tada imao 42 godine i u to vreme 16-godišnji pevač bili su te 2011. gosti u emisiji Jimmy Kimmel Live!, kada su s voditeljem Džimijem Kimelom pričali o svom bliskom poslovno-prijateljskom odnosu.


Voditelj ih je pitao šta se dešava s njima i da li sarađuju, budući da je Kombs u to vreme važio za Biberovog novog mentora, uz R'n'B zvezdu Ašera, a reper je odgovorio:


Ne... Postali smo prijatelji na čudan način. Za mnoge od nas, on je kao mlađi brat... Ne plaši se da nas pozove i traži savet.

On je dodao da mnogi u muzičkoj industriji, koju je nazvao "jakom porodicom" žele da zagrle Bibera kako bi ga zaštitili jer je on "fina osoba".

 

 

Kako je istakao, uz to što je Džastin talentovan, on je "jedan od najboljih klinaca koje ste mogli da upoznate". Najavio je i da bi mogao da kupi tinejdžeru lamborgini, koji mu je pozajmio na dan-dva, kao i da je Biber imap pristup njegovoj kući, aludirajući na čuvenih misterioznih 48 sati koje su oni proveli zajedno ranije.


On zna da ne sme da priča na nacionalnoj televiziji o stvarima koje radi sa svojim velikim bratom Pafom – rekao je Kombs. – Nije sve za svakoga.

 

Šon Kombs, hip-hop mogul poznat i kao Pi Didi i Paf Dedi, suočava se desetinama novih optužbi za seksualne napade, nakon što je sredinom septembra uhapšen u Njujorku.foto: EPA/JUSTIN LANE

Bizarni snimci Šona Kombsa i Džastina Bibera


Hip-hop moćnih proveo je 2009. dva dana sa Džastinom Biberom, o čemu svedoči snimak u kom je pričao kako ne može da otkrije gde idu i šta će da rade, ali je dodao da je to "definitivno san 15-godišnjaka".


Reč je o snimku koji kruži godinama društvenim mrežama i u kom se vidi kako reper nudi pevaču luksuzni automobil.

Uglavnom ovaj snimak prati jedan nastao kasnije, na kom je Džastin Biber malo stariji, a Kombs mu u njemu prigovara jer se više ne druže. Pevač na to počinje da muca, pominje da je reper pokušao da kontaktira s njegovim timom, a potom mu daje broj telefona.

 


U kasnijim godinama oni su važili za bliske prijatelje i saradnike, a Biber se nije javno oglašavao otkako je Didi uhapšen u septembru.

 

Šon "Didi" Kombs uhapšen je sredinom septembra u Njujorku i trenutno se nalazi u pritvoru u Bruklinu. Uz postojeće optužbe za silovanje, seksualno zlostavljanje, reketiranje, seks trafiking i nasilje, nedavno se javilo još 120 žrtava koje pripremaju tužbu, među njima i muškarac koji je u vreme kada je bio žrtva silovanja imao samo devet godina.

 

Teksaški advokat Toni Bazbi otvorio je telefonsku liniju na koju mogu da se jave žrtve Didija Kombsa, koju je za 24 sata pozvalo više od 3.000 lica.

 

BONUS VIDEO

Napustio Holivud zbog karijere u Srbiji