nije mu lako

Jednim detaljem je raznežio fanove: Zabrinjavajuće izdanje Džastina Bibera u prvom pojavljivanju nakon drame oko Didija

0

U trenutku kada sa suprugom Hejli Biber prolazi kroz najvažniji životni period, pevač je svakodnevno na meti spekulacija posle hapšenja njegovog mentora Pi Didija, a sada se konačno pojavio u javnosti.

Džastin Biber u prvom pojavljivanju nakon rođenja deteta i nagađanjima o njegovom odnosu s Paf Dedijem
Džastin Biber u prvom pojavljivanju nakon rođenja deteta i nagađanjima o njegovom odnosu s Paf Dedijemfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pop zvezda Džastin Biber postao je otac pre više od mesec dana, nakon što je njegova supruga i poznata manekenka Hejli Biber donela na svet njihovog sina Džeka Bluza Bibera.


U međuvremenu im je period uživanja i porodičnog sklada pokvarila vest da je uhapšen reper Pi Didi, Džastinov dugogodišnji mentor i prijatelj, kao i spekulacije na društvenim mrežama o odnosu Didija s pevačem u vreme kada je Biber bio maloletan.


Par se za to vreme nije oglašavao i pojavljivao u javnosti, a potom su juče viđeni ispred restorana "Nobu Malibu" u Los Anđelesu i, zatim, kako izlaze iz crkve.

Džastin Biber konačno u javnosti

 

Biber je na večeri nosio sivi duks i vrećaste farmerke i pokušao da ostane inkognito noseći šešir i naočare za sunce.

Potom je nakon večernje službe u jednoj obližnjoj crkvi pevač viđen u crvenom duksu koji je nosio otkopčan i crnoj trenerci, a sve upotpunio šeširom i krznenim kućnim papučama.

Iako su mnogi saglasni da pevač deluje iscrpljeno i kao da nije u najboljem stanju, njegovi fanovi raznežili su se zbog šolje koju je Džastin Biber nosio pri izlasku iz crkve – s natpisom "tata medved" i crtežom mede.

"U najlepšem životnom razdoblju mora da čita bljuvotine o sebi umesto da uživa s detetom", "Nikad nisam bio Biberov fan, ali sada mi je ga je stvarno žao", "Džastin izgleda kao da mu je zaista teško, ostavite ga na miru"... neki su od komentara na mrežama.

 

BONUS VIDEO

Paparaco Kurir u Grčkoj: Džastin Biber sa suprugom u šetnji

 

makonda-tracker