sjajno!

Kako da nosite džemper ili rolku uz suknju? Fantastični trikovi koji besprekorno rade i s dugačkim i širokim modelima

Džemper ili rolku možete sjajno ukombinovati sa suknjom, čak i kada su duži ili širi modeli.

Jedna devojka je pokazaa 3 trika kako da nosite džemper ili rolku na drugačiji načinfoto: Youtube Printscreen, @swealife

Stiže zime i neizbežan period kada uskačemo u džempere i rolke. To su vrlo zahvalni komade tople garderobe koji pružaju i komfor, a kada se lepo ukombinuju, mogu biti i veoma trendi!

 

Ipak, iako džemper ili rolku najčešće nosimo s kakvim pantalonama, farmerkama ili suknjom, postoje dodatni načini na koje ih možemo nositi tako da ništa ne viri, štrči, kao i da širi modeli izgledaju potpuno usklađeno sa suknjom ili pantalonama dubokog struka.

 

Nekada nije dovoljno samo da uvučemo džemper ili rolku, jer to ume da izgleda nezgrapno, a jedna devojka je podelila niz trikova kako da nosite džemper ili rolku tako da izgleda sjajno!

 

Prvi trik vezan je za to kako da džemper pretvorite u bolero, a druga dva kako da širi ili duži model kombinujete da izgleda savršeno!

 

  1. Podignite džemper, prebacite ga preko glave, poravnajte i dobili ste sladak i topao bolero!
  2. Ako vam je rolka isuviše "glomazna" da se uvuče u suknju, najpre na veš majicu ili bodi koji nosite obucite grudnjak (tako da ide preko, a ne direktno na kožu). Obucite rolku, ušuškajte je ispod grudnjaka i poravnajte.
foto: Youtube Printscreen, @swealife

3. Šta kada je džemper predugačak? Ovako ćete ga najbolje kombinovati sa suknjom! Oko struka stavite neki kaiš, pa krenite polako i nežno da "izvlačite džemper...

 

foto: Youtube Printscreen, @swealife

Kada ste ga skoro već izvukli skroz, prebacite ga preko kaiša i dobili ste džemper u krop-top stilu!

 

foto: Youtube Printscreen, @swealife

 

Pogledajte detaljno na ovom linku kako to izgleda u video-snimku.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)