ona je inspiracija

Kad ne znate šta da obučete – s ovim greške nema! Anđelka maestralno nosi jedino što mora da ima svaki ženski orman

Na jučerašnjoj premijeri filma njenog sina Jakše, glumica Anđelka Stević Žugić odabrala je nešto ležerniji stil nego inače jer je njen mezimac bio zvezda večeri, ali je ponovo ostavila feno-me-na-lan utisak svojim modnim izdanjem. Njeno tajno oružje: modni klasik!

Marko Žugić i Anđelka Stević Žugić na premijeri filma "Bauk" u mts dvoranifoto: Nemanja Nikolić

Prošle večeri u Beogradu je održana svečana premijera filma "Bauk" Gorana Radovanovića, u kom glavnu ulogu igra dečak Jakša Prpić, inače sin glumice Anđelke Stević Žugić.


Šarmantna glumica ovog puta je prisustvovala premijeri kao podrška, ali je ponovo bila besprekorno doterana, kako je i navikla svoje obožavaoce.


Ponosna mama Anđelka izgledala je uobičajeno fenomenalno, odevena u business casual modnu kombinaciju koja spaja ležernost i eleganciju.

 

Pogledajte njeno izdanje.

Anđelka Stević Žugić na premijeri filma "Bauk" u mts dvorani FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
Marko Žugić i Anđelka Stević Žugić na premijeri filma "Bauk" u mts dvorani FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
Anđelka Stević Žugić na premijeri filma "Bauk" u mts dvorani FOTO: Nemanja Nikolić
Marko Žugić i Anđelka Stević Žugić na premijeri filma "Bauk" u mts dvorani FOTO: Nemanja Nikolić
Anđelka Stević Žugić na premijeri filma "Bauk" u mts dvorani FOTO: Nemanja Nikolić

Glumica je za ovu priliku odabrala jednostavne farmerke od tamnog džinsa, verziju širokih nogavica kakva će biti u trendu ove jeseni, a dodala im je pouzdane komade s kojima nema greške. U pitanju su otmen top ravnog izreza koji je pripijen uz telo i strukirani crni sako klasičnog dizajna koji nikad ne izlazi iz mode.

 

Marko Žugić i Anđelka Stević Žugić u farmerkama i crnom sakou na premijeri filma "Bauk" u mts dvoranifoto: Nemanja Nikolić

Anđelka je uz to ponela svetlucavu večernju tašnicu prekrivenu cirkonima i minimum šminke, a sve vreme je izgledala vrlo uzbuđeno i ponosno.

Crni sako je neophodan svakom ženskom garderoberu


Trendovi u ženskoj modi se smenjuju, ali pouzdani crni sako je – bez obzira na sezonu i modnu eru – uvek popularan komad. Štaviše, nema naznaka da bi to moglo da se promeni jer je najjednostavniji blejzer crne boje iz najelegantnijih kombinacija odavno ušao i u svakodnevni stil.

 

Zato ne čudi što smo Anđelku godinama u više navrata viđali u ovom proverenom i praktičnom odevnom predmetu, a u galeriji se prisetite nekih od tih stajlinga.

Anđelku Stević Žugić smo i ranije viđali u klasičnom crnom blejzeru. FOTO: Instagram Anđelka Prpić
Anđelku Stević Žugić smo i ranije viđali u klasičnom crnom blejzeru. FOTO: RTS Šarenica - Zvanični kanal, Youtube Printscreen
Anđelku Stević Žugić smo i ranije viđali u klasičnom crnom blejzeru. FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
Anđelku Stević Žugić smo i ranije viđali u klasičnom crnom blejzeru. FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
Anđelku Stević Žugić smo i ranije viđali u klasičnom crnom blejzeru. FOTO: Antonio Ahel/ATA Images

Strukiran, ravan, bilo kakvog kroja, sako može da se nosi u svakoj prilici, pa ga zvezde biraju za crveni tepih, a proveren je komad za dnevne i večernje izlaske, posao, nonšalantnije i formalnije situacije...


Zato obavezno nabavite jedan kvalitetan blejzer i možete biti sigurno da više nikada nećete biti u situaciji da "nemate šta da obučete".

 

Ponosna mama Anđelka Stević Žugić na premijeri filma "Bauk"foto: Nemanja Nikolić

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anđelka u "Realnoj priči"