tako savršene

Njene koštaju 1.300 dolara, a slične se mogu naći za 800 dinara: Minđuše Megan Markl su hit jeseni koji morate imati

Bottega minđuše Megan Markl postale apsolutni modni hit čim ih je ponela, ali budući da koštaju poprilično trenseterke su na onlajn šopovima našle imitaciju koja je veoma verna kopija 

MINĐUŠE BOTTEGA KOJE NOSI MEGAN MAKL SU APSOLUTNI MODNI HIT JESENI foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Društvene mreže su postale mesto društvenog života, pa mnogi kažu da ako nešto nije bilo na Instragramu, Fejsbuku ili Tik Toku kao da se nije ni desilo.

 

Upravo na jednoj od njih pojavio se video na kojem Megan Markl nosi Bottega minđuše od zlata, koje koštaju 1.300 dolara i one su odmah postale modni hit. 


Nakit Megan Markl je uvek, uvek, na mestu. Vojvotkinja je obožavatelj nenametljivih, klasičnih, ali kul komada nakita, a postoji jedan par minđuša koje često nosi i u koje su mnoge žene bukvalno zaljubljene.

Nakon što ih je ona ponela ovaj model minđuša je postao pravi hit i sada možemo da ih vidimo na brojnim drugim poznatim ličnostima.

 

Megan je nosila svoje dizajnerske minđuše u nekoliko navrata, poslednji put tokom svog putovanja u Nigeriju u maju 2024. 

Ovaj model košta više od 860 funti / 1.300 dolara, a pošto nismo svi holivudski plemići, pronašli smo sličan par koji košta mnogo manje. Na onlajn šopovima mogu se pronaći slične minđuše koje koštaju oko 7,99 funti / 11,99 dolara.

 

Osim Megan ove minđuše smo mogli da vidimo i na Kendal Džener i mnogim drugim poznatim damama.

Iako pozlaćeni par minđuša nikada neće biti tako visokog kvaliteta kao fensi dizajnerski par sa njima možete izgledati sjajno za određene prilike.

 

Budući da je bižuterija podložna promeni boje i oksidaciji jasno je da ćete vrlo brzo morati da ih zamenite neki drugim parom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

BBC povukao podkast o Megan i Hariju