uživala je da prima njena naređenja

"Osećala sam se kao prvoklasna k***a – i stvarno je bilo tako!" Manekenka otvoreno o vezi s najpoželjnijom ženom sveta

Kako je otkrila u novom dokumentarcu o životu modela 90-ih, čuvena manekenka bi dobila poziv usred noći i preletela pola Evrope kako bi imala odnose s pevačicom, a potom bi se odmah vratila nazad.

Dženi Šimicu na dan svog venčanja 2014. godinefoto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Poznata manekenka Dženi Šimicu jedna je od modela koji su lepotom i autentičnošću obeležili devedesete godine prošlog veka, a medijima je uvek bila interesantna i zbog svog privatnog života.


Ona je bila jedna od retkih otvoreno gej ljudi u svetu slavnih u to vreme, a njenom šarmu nisu odolele neke od najlepših žena planete, kao ni dizajneri koji su je angažovali za svoje najvažnije revije.


Zbog toga je Dženi među modelima koji su se pojavili u dokumentarnom serijalu "In Vogue: The 90s", a Dženi je neizostavno pitana o njenoj strastvenoj avanturi s Madonom. I bila je raspoložena da priča!

 


Mislim, nećete reći "ne" Madoni tokom 90-ih! – primetila je Dženi Šimicu.

Ne samo što sam se osećala kao prvoklasna k***a nego i zato što je stvarno bilo tako! Dobijete telefonski poziv u stilu "Hej, možeš li da se nađemo na mom koncertu u Parizu? Ti su u Evropi, je l' da?", a ja kažem: "Da, upravo završavam Pradu, idem odmah posle na avion". I otišla bih. Otišla bih u njen hotel, u "Ric" u četiri ujutro, imala seks i onda odletela nazad u Milano – prisetila se manekenka.


Moja supruga će me ubiti – rekla je Šimicuova kroz smeh, aludirajući na svoj brak s Mišel Harper, za koju se udala 2014.

 


Dženi Šimicu se osvrnula na ovaj period svog života i u memoarima koje je objavila prošle godine.


Nije se radilo o emocionalnoj vezi već o tome da odvedemo jedna drugu do vrhunaca seksualne ekstaze – istakla je. – Obožavala sam to što sam bila u rukama ove žene. To me je uzbuđivalo, kako mi je naređivala da uđem u sobu kad god joj je bilo do seksa.

 

Madona je 90-ih bila najpoželjnija žena planetefoto: Walter Weissman / Zuma Press / Profimedia

Paralelne veze Dženi Šimicu s Madonom i Anđelinom Džoli


Vreme koje su Dženi i kraljica pop muzike provele zajedno poklapa se s danima kad se manekenka viđala s još jednom velikom zvezdom.

Čuvena je njena veza s glumicom Anđelinom Džoli, koja je 1997. za magazin "Girlfriends" rekla da je Dženi za nju mogla da bude "duboka ljubav".


Kako je tada dodala, da već nije bila udata za britanskog glumca Džonija Lija Milera, verovatno bi stupila u brak sa Dženi. Ova osećanja bila su iznenađenje i za samu Anđelinu, koja ranije nije imala vezu sa ženom.

 


Bila sam iznenađena kada sam iznenada osetila prema ženi ono što sam uvek osećala prema muškarcima – ispričala je jednom prilikom Anđelina. – Želela sam da je ljubim i da je dodirujem.


Glumica i manekenka bi nastavile su da se viđaju, pa su se Anđelina i Džoni razveli 1999. godine, ali su i danas u dobrim odnosima. Iako ljubav sa Dženi nije potrajala, Anđelina se navodno i danas često čuje s njom. Tako je Šimicuova bila među prvima koje je glumica pozvala kad se rastala od Breda Pita.


Anđelina je pozvala Dženi ove sedmice kako bi joj rekla šta se tačno događa. Rekla joj je i da želi da bude dobra majka svojoj deci — rekao je tada izvor.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Telohranitelj koji je čuvao Madonu, Džej Lo, princa Harija...