duhovit dar

Nataša Bekvalac proslavila je svoj 44. rođendan & objavom nasmejala sve: Šta je pevačica dobila na poklon od ćerke Hane?

Lepa Novosađanka uživa u ženskom društvu.

Pevačica je proslavila svoj 44. rođendanfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nataša Bekvalac proslavila je svoj 44. rođendan na Ibici i imala je najlepše moguće društvo.

 

Naime, sa njom su na slavljeničko putovanje pošle i mlađa sestra Kristina, sestričina Petra i naslednica Hana.

 

Pred sam polazak devojke iz familije Bekvalac napravile su rimejk slike iz 2014. koja je nasmejala i raznežila mnoge pevačicine fanove.

 

Već prvog dana novosadska Barbika pohvalila se prelepim cvećem i porukama koje su je dočekale u hotelskoj sobi, a pripremile su ih upravo članice njene porodice.

 

– Danas mi je rođendan, Hvala na svim predivnim željama, čestitkama, hvala na ljubavi koju svaki dan osećam. Ipak, život jeste najvredniji dar i zato sam odlučila da svaki dan ali svaki trenutak provedem u radosti, zahvalnosti i nasmejana kraj svoje dece, porodice, predivnih prijatelja i ljudi koje obožavam. Slavlje moze da počne – napisala je ona.

 

Danas je Nataša na svom Instagram profilu podelila i šta je to dobila na poklon od ćerke i verujemo da će vas jedna Hanina izjava nasmejati.

 

Naime, Bekvalčeva je objavila niz fotki sa plaže na kojima pozira u prelepom jednodelnom kupaćem i time raspametila sve pratioce.

 

– Podsećaš na staru (mladu) Natašu; Ovo ti je najbolja slika do sada – samo su neki od komentara koji su se našli ispod objave.

 

Ipak, ono što je najviše privuklo pažnju svih jeste opis koji je Nataša stavila ispod gotografija.

 

– Foto by Hana Ikodinović. Kaže, to mi je za rođendan – napisala je ona uz emotikone koje plaču od smeha.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nataša Bekvalac proslavila 44. rođendan na Ibici