zdravo i lako

Kako je Nataša Bekvalac smršala 10 kilograma? Slavna pevačica u 44. godini održava top formu uz pomoć ovih par trikova

0

Nataša Bekvalac važi za jednu od najzgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni.

Nataša Bekvalac uvek izgleda besprekorno
Nataša Bekvalac uvek izgleda besprekornofoto: Instagram / natasabekvalac

Svojim vanvremenskim hitovima Nataša Bekvalac zauvek je osvojila srca publike širom regiona, a besprekornim stasom i u 44. godini pevačica očarava sve.

 

U poslednje vreme, kada je publici postalo jasno koliko je posvećena svom izgledu, mnogi su se pitali kako je uspela da izgubi 10 kilograma i održi vitku liniju.

 

Sada je Nataša putem svog Instagram profila podelila pomoću koje ishrane i svakodnevne rutine svoju kilažu održava na zavidnom nivou.

 

Natašina tajna leži u pažljivo osmišljenom planu ishrane koji uključuje redovne fizičke aktivnosti i strogu kontrolu nad unosom hrane.

 

Ona je na svom Instagram profilu podelila detalje o tome kako izgleda njen svakodnevni meni i kako uprkos strogoj ishrani uspeva da se oseća energično i zadovoljno.

 

Prema njenim rečima, njen plan ishrane izuzetno je restriktivan kada su u pitanju ugljeni hidrati, ali omogućava bogatstvo proteina i povrća.

 

Nataša se odlučila za dijetu koja se bazira na konzumaciji mesa, niskomasnih mlečnih proizvoda, zelenog povrća, jaja i orašastih plodova.

 

Poseban naglasak stavlja na velike količine vode i izbegavanje namirnica poput peciva, voća, krompira, soje, pasulja, testenine, graška, pirinča, grickalica, slatkiša i sokova.

 

Jedan od ključnih elemenata njene dijete je i takozvani dan za kršenje dijete, kada sebi dozvoljava da uživa u namirnicama koje inače izbegava, što pomaže u održavanju motivacije i prevazilaženju psihološkog pritiska stroge dijete.

 

Nataša je istakla da je ovaj režim ishrane dizajniran da maksimizira sagorevanje masti dok istovremeno očuvava mišićnu masu, što je ključ za dugoročno održavanje željene telesne težine.

 

Prema njenim rečima, pridržavanje ovog plana može dovesti do gubitka najmanje 10 kilograma u toku meseca, što je impresivan rezultat za sve koji traže efikasan način za mršavljenje.

 

Ova dijeta ne samo da je postala popularna među njenim obožavaocima, već je i potvrdila njen status kao uzor u oblasti zdravog načina života i samodiscipline.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nataša Bekvalac uživa na Adi Bojani

 

makonda-tracker