iznose šokantne detalje

Varao ju je godinama, a sada je i ona njega – i to trudna! Sukob poznatog para se nastavlja i nikad nije bio prljaviji

Nakon svakog od brojnih raskida, par se dostojanstveno nosio u javnosti, ali sada danima na društvenim mrežama traje obračun u kom se iznose vrlo intimni detalji.

Kardi Bi i Ofset zajedno su od 2017, ali su raskidali mnogo putafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Sredinom septembra, američki mediji javili su da je reperka Kardi Bi dobila treće dete s reperom Ofsetom, nekadašnjim članom grupe "Migos".


Ona je 7. septembra donela na svet ćerku, a par već ima devojčicu Kalčr (6) i dečaka Vejva (3).


Par je dobio prinovu nekoliko nedelja nakon što su raskinuli svoju dugogodišnju vezu s prekidima i planiraju zvanični razvod, a sada je usledila nova drama, nakon što su reperi ušli u javnu raspravu i na društvenim mrežama otkrili "prljav veš" o svom odnosu.

Naime, dok je Kardi Bi govorila uživo na Instagramu o tome da će njihovi susreti pred sudom biti teški i najavila "rat s bivšim", na šta se on oglasio komentarom koji su njeni fanovi odmah sačuvali.


J****a si se s bebom u sebi, kaži istinu – poručio je Ofset uskoro bivšoj supruzi.

 

Ofset se javno obratio Kardi Bi tokom Instagram Live-afoto: iamcardib/Instagram

Malo nakon njegovog komentara, koji su svi protumačili kao tvrdnju da je reperka prevarila supruga dok je bila u drugom stanju, ona je na Iksu (nekadašnjem Tviteru) napisala:


I jesam!!!


Kardi, čije je pravo ime Belkalis Marlenis Almanzar, pričala je i o tome kako žali što je uopšte bila s Ofsetom, s kojim je provela godine.


Kajem se zbog tebe. Ja sam previše dobra za tebe. Uvek sam bila previše dobra za tebe – poručila mu je i dodala da je zahvalna samo na deci koju je dobila tokom ove ljubavi.

 

Kardi Bi i Ofset zajedno su bili od 2017, kada su se venčali posle kraće veze.foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

On joj je potom poručio da "svi znaju da je on ne želi", a ona mu je uzvratila snimcima ekrana njegovih poruka u kojima se vidi da i te kako žudi za njom.

 

Veza Kardi Bi i Ofseta


Kardi Bi i Ofset zajedno su od 2017. godine, a u tajnosti su venčali posle samo nekoliko meseci veze da bi reper već mesec dana kasnije ponovo zaprosio Kardi.

 

Šest meseci kasnije, ona je tokom nastupa u emisiji Saturday Night Live pokazala trudnički stomak, a u junu 2018. godine je donela na svet njihovo prvo zajedničko dete – ćerku Kalčr, a potom u junu 2021. i sina Vejva.

 


U međuvremenu su u više navrata raskidali zbog Ofsetovih brojnih neverstava, a Kardi je opraštala i nastavljala dalje kao da se ništa nije dogodilo, ističući da su njen muž i ona uvek tu jedno za drugo.

 

Prošle godine je izjavila u jednoj emisiji da je reper "zbog nje bio spreman da se promeni" i da vidi njegov trud, ali su usledili novi raskidi i pomirenja.

 

Kardi Bi i Ofset zajedno su bili od 2017, kada su se venčali posle kraće veze. FOTO: EPA-EFE/NINA PROMMER
Kardi Bi i Ofset zajedno su bili od 2017, kada su se venčali posle kraće veze. FOTO: EPA-EFE/NINA PROMMER
Kardi Bi i Ofset zajedno su bili od 2017, kada su se venčali posle kraće veze. FOTO: EPA-EFE/NINA PROMMER
Kardi Bi s Ofsetom ima troje dece. FOTO: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Kardi Bi s Ofsetom ima troje dece. FOTO: EPA-EFE/JUSTIN LANE


Ipak, u julu je Kardi Bi podnela zahtev za razvod, a tada je na Instagramu saopštila da će uskoro doneti na svet njihovo treće dete.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Savet Sajsi MC budućim mamama