koleginice u izlasku

Dragana Mićalović u zagrljaju čuvene Kasandre: Nakon zajedničkog provoda, glumica je šaljivom porukom nasmejala sve

Latino zvezda se sjajno provodi u srpskoj prestonici.

Dragana Mićalović glumi u seriji "Igra sudbine"foto: hipokampelefentokamela, Instagram

Zvezda čuvene telenovele "Kasandra" Koraima Tores zbog snimanja serije "Igra sudbine" trenutno boravi u Beogradu.

 

Mnogobrojni fanovi oduševljeno su je dočekali, a glumica ne krije svoje oduševljenje srpskom prestonicom i ljudima koje je ovde do sada upoznala.

 

Latinoamerikanku posebno je ganulo to kako su je dočekale ovdašnje kolege, čemu svedoči i fottografija na kojoj se grli sa Draganom Mićalović.

 

Prema rečima slavne Kasandre, produkcija je organizovala večernji izlazak za celu ekipu, gde su se svi sjajno proveli.

 

– Ovde su ljudi ljubazni puni ljubavi i poštovanja. Znaju da iskažu svoja osećanja i poštovanje na nežan način i osećam se lepo primljeno i dočekano. Kao kod kuće. Iz produkcije su nas vodili u jedan restoran i tamo je bila uživo muzika, bilo je prelepo – rekla je ona.

 

Najmlađa sestra Mićalović oduševila je fanove kada je zajedničku sliku sa Koraimom objavila na svom Instagram profilu, uz šaljivi opis.

– Bako uspela sam – napisala je Dragana ispod fotografije na kojoj zagrljena pozira sa Toresovom.

 

Obe glumice bile su vidno raspoložene i nasmejane, a modna izdanja u kojima su se pojavile nisu mogla da prođu nezapaženo.

 

Dok se Mićalovićeva opredelila za svedenu crnu haljinu koja na ženstven i sofisticiran način otkriva ramena, Koraima je odabrala nešto smeliju šljokičavu varijantu interesantnog dizajna.

 

– Dve prelepe žene u jednoj slici, Instagram će da eksplodira – glasio je samo jedan od komentara oduševljenih internet korisnika.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ples Dragane Micalovic i Milana Bosiljcica