da li je ostario?

Ljubio je svetski poznatu pevačicu, a sve Srpkinje su uzdisale za njim: Kako danas izgleda Ignjasio iz Kasandre?

Glavna glumica iz čuvene sapunice "Kasandra" trenutno boravi u Beogradu, dok njen nekadašnji kolega uživa u putovanjima i dobrom provodu.

Kasandru su obožavali svi foto: Youtube / Printscreen / @EMDTplus

Osvaldo Rios rođen je 25. oktobra 1960. u Portoriku.

 

Svoju višeslojnu i uspešnu karijeru izgradio je kao glumac, pevač, maneken i gitarista, a najpoznatiji je po brojnim ulogama koje je tumačio u nekada megapopularnim telenovelama.

 

Dame u Srbiji i širom regiona zavolele su ga kroz ulogu Ignjasija Kontrerasa, najveću ljubav čuvene Kasandre u istoimenoj seriji.

 

I dok su gledateljke sa svih strana planete uzdisale za njim, ovaj Latino zavodnik ljubio je neke od najlepših i najuspešnijih žena.

 

Definitivno najveću pažnju javnosti privukla je njegova veza sa 17 godina mlađom Šakirom, kojoj je u tom trenutku bilo tek 20.

 

Mnogi su ovu ljubav komentarisali negativno, a on je u nekoliko navrata isticao kako su njegove namere sa budućom pop zvezdom bile čiste, te da joj je bio odan i veran, iako je to retko kada bio inače.

 

– S njom sam bio vrlo odan i veran, u vreme kada nisam bio ni odan ni veran... Ali ona je morala da ode, to je najbolja stvar koja joj se desila, to što nije nastavila sa mnom – izjavio je on jednom prilikom.

 

Markantnog glumca gustih obrva i sjajne crne kose do ramena dame pamte iz vremena kada je bio u svojim ranim ka srednjim tridesetim, a danas Osvaldo ima 63 godine.

 

Iako godine sa lica ne mogu u potpunosti da se izbrišu, Rios drži do sebe i trudi se da izgleda što mlađe i bolje može, a tome svedoče i brojne fotografije koje neretko objavljuje na društvenim mrežama.

 

Na Instagram-u ga prati 425,000 ljudi, na čiju radost zvezda telenovela nesebično deli trenutke iz svog privatnog, ali i poslovnog života.

 

Često se Rios putem društvenih mreža osvrne i na svoje ranije radove, pa okači sliku ili video iz mlađih dana.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Koraima Tores upravo je sletela na beogradski aerodrom