astrologija

25. i 26. septembar za njih će biti ispunjeni srećom i radošću! Jedan znak Zodijaka će biti miljenik univerzuma

Sreća je uvek potrebna svima, ali u našim teškim vremenima posebno je teško bez nje, pa je tako važno znati da su zvezde - i sama sudbina - na vašoj strani.

JEDAN ZNAK ZODIJAKA ĆE PRATITI LUDA SREĆA NAREDNA DVA DANA foto: Image navi - Sozaijiten / Alamy / Alamy / Profimedia

Okolnosti našeg života se stalno menjaju, ponekad nas podižu do vrhunca uspeha, ponekad spuštaju u loše raspoloženje i, kako nam se čini, beznađe.

 

Ali da li vredi očajavati ako svakog trenutka možemo postati miljenici sudbine!

Koji horoskopski znak će imati sreće ovih dana – 25. i 26. septembra?

 

23. lunarni dan, koji će trajati dva kalendarska dana, vreme je teške lunarne energije, koja priprema testove u svim oblastima života. Posebnu pažnju treba posvetiti sferi ličnih odnosa i izdaje su veoma verovatne. Na njih niko neće biti imun. 

 

Ipak, zvezde ne savetuju da se uznemirite zbog ovoga: može se prekinuti samo veza koja je nadživela svoju korisnost - ona ​​će napraviti mesta za novu, pravu.

 

STELČEVE ĆE NAREDNA DVA DANA PRATITI SREĆA foto: Tatyana Volkova/Shutterstock

Strelac


Zvezde preporučuju Strelcima da izraze sve – uključujući i najodvažnije – profesionalne ideje koje im padaju na pamet ovih dana. Ispostaviće se da su toliko perspektivni da će ih ceniti ne samo pretpostavljeni, već i kolege, koji su – po difoltu – konkurenti predstavnicima znaka. Naravno, kada se ožive, vaši planovi će doneti ne samo materijalno bogatstvo, već i slavu u profesionalnim krugovima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije