oduševljena

Kasandra uživa u centru Beograda: Naručila čuveni srpski specijalitet, pa uputila specijalno pitanje svetu

Velika zvezda zna kako se uživa, pa je odmah otišla u jedan restoran i počastila se čuvenim jelom koje oduševljava sve koji dođu u našu prestonicu 

KORAIMA UŽIVA U BEOGRADU U ĆEVAPIMAfoto: Instagram / lacoraima

Glumica Koraima Tores ostala je u Srbiji upamćena po ulozi čuvene Kasandre koju je igrala u istomenoj seriji. Ona je juče doputovala u Srbiju zbog uloge u seriji Igra sudbine, koja se već godinama emituje na televiziji.

 

Ona se prvo smestila u Beogradu, a onda je došlo vreme za ručak. Glumica je odlučila da proba čuveni srpski specijalitet, ćevape, a potom je svoj utisak o ovom jelu podilila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

 

- Kako se zove ovo jelo? - postavila je svojim pratiocima pitanje.

Uz fotografiju stajalo je i mnogo smajlija koji se oblizuje, što je samo govorilo da joj se ćevapi i te kako dopadaju.

 

Koraima je oduševljena reakcijom Srba na njen povratak u Srbiju posle 7 godina. Ona je na svojim storijima podelila naslovne strane brojnih srpskih portala koji su pisali o tome da glumica dolazi ponovo u našu zemlju.

 

ČUVENA KASANDRA UŽIVA U ĆEVAPIMA U BEOGRADUfoto: Instagram / lacoraima

Koraima je poslednji put u Srbiji bila 2017. godine, a osim Beograda, posetila i Novi Sad i Niš. Kako je tad rekla, Srbija ima specijalno mesto u njenom srcu.

 

- Vidim da ste dobar narod, puno mi je srce i sve vas mnogo volim - kazala je tada Toresova.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Koraima Tores stigla u Beograd