ovo će dugo pamtiti

Mnogi ga zovu u svoje gradove, a svi traže isto: Svetski poznati pevač pokazao kako se provodi na svadbi u Srbiji

0

Nakon što smo nedavno otkrili da evropski muzički superstar boravi u našoj zemlji, on je sada pokazao da je razlog venčanje na koje je pozvan.

Evrovizijska zvezda Karija na srpskoj svadbi
Evrovizijska zvezda Karija na srpskoj svadbifoto: TikTok, paidatonriehuja

Ovih dana na društvenim mrežama se pisalo o poseti Karije Srbiji, a mnogi su se pitali šta omiljeni "umalo pobednik" Evrovizije radi u našoj zemlji.


Pevač iz Finske koji je prošle godine zauzeo drugo mesto na čuvenom takmičenju pesmom "Cha Cha Cha" podelio je najpre fotografiju iz gradskog prevoza.


Više nije leto – napisao je Karija uz fotografije iz tramvaja u Beogradu.

 


I dok su se mnogi pitali planira li Finac koncert, nastup iznenađenja ili intervju, on je uskoro na TikTok-u pokazao da nas je posetio jer je pozvan na jednu srpsku svadbu.


Vreme za svadbu – istakao je uz snimak svog plesa ispred crkve uz nezaobilazne trubače, dok se ispred njega viorila finska zastava, a njegovi pratioci oduševljeni su Karijinim provodom.

"Jesi li ti to u Novoj Pazovi?", "O, moj Bože", "Nema šanse", "Moraš da dođeš u Šabac na vašar", napisalo je nekoliko pevačevih pratilaca, a najveći broj pratilaca imao je istu molbu – pozvao ga je da održi koncert u Srbiji.

 

Karija na Evroviziji 2023.
Karija na Evroviziji 2023.foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

U svakom slučaju, nema sumnje da je finskoj zvezdi lepo u našoj zemlji, a nadamo se da će nam se vratiti vrlo brzo u istom raspoloženju.

 

BONUS VIDEO

"Svi su znali da je Evrovizija 2006. nameštena"

 

makonda-tracker