odrastao je okružen ženama

Osuđen je "zbog bludničenja nad maloletnikom": Ko je glumac Moamer Kasumović, o kom bruji region

Od juče je regionalna javnost u šoku nakon vesti da je glumac Moamer Kasumović osuđen zbog "bludničenja nad maloletnikom" i da je platio da ne ide u zatvor na godinu dana.

foto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro

Poznati bosansko-hercegovački glumac Moamer Kasumović (43) osuđen je na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela bludničenje nad maloletnikom, potvrđeno je iz Tužilaštva Kantona Sarajevo, kako piše Kurir.


Kako je objavio Raport, sve se saznalo 16. septembra nakon predstave Beogradskog narodnog pozorišta “Tiho, tiše”, koja je izvedena u sklopu 6. Sarajevo Festa u Narodnom pozorištu Sarajevo. Predstava govori o vršnjačkom nasilju i tada su upriličeni razgovori sa publikom.

 

Kako se navodi, tada se obratio mladić iz publike koji je rekao da je bio žrtva pedofilije kada je imao 14 godina, a da je počinilac poznati glumac. Na pitanje o kome se radi, mladić je rekao – Moamer Kasumović. Mladić je u svojoj potresnoj ispovesti u Narodnom pozorištu kazao da je ceo slučaj imao i sudski epilog i da za to postoji sudska presuda.

 

 

Ko je Moamer Kasumović?

 

Moamer je široj publici najpoznatiji po ulozi Damira Fazlinovića u hit seriji "Lud, zbunjen, normalan". Rodom je iz Crne Gore, iz Bijelog Polja se preselio u Sarajevo 1996. godine gde je završio Akademiju scenskih umjetnosti, a prvi glumački honorar dobio je u 21. godini, zaigravši u filmu Srđana Vuletića "Ljeto u zlatnoj dolini".

Glumac je odrastao okružen ženama. Ima tri sestre, Mirhu, Lejlu i Rejhanu, s kojima je jako vezan jer su zajedno bez roditelja prolazili kroz odrastanje.

 

Kada odrastate s curama kao jedino muško, onda to ima svoje privilegije. Kada si u stanu s još dva muškarca, onda se ne zna ni "ko pije ni ko plaća" – rekao je Kasumović svojevremeno za Večernji list.

 

Istakao je i da zbog svojih sestara bolje razume žene.

 

Moamer Kasumović u seriji "Lud, zbunjen, normalan"foto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro

Sa sestrama imam jako otvoren odnos, pa kod nas nikad ništa nije tajna ili tabu! Jednostavno, žene su drugi svet kojem treba polako pristupati, a najbitnije je da znaš da prepoznaš šta ona želi u tom trenutku – objasnio je.

 

Kasumović je jednom prilikom naveo da je saradnja sa Mustafom Nadarevićem (Izetom iz serije "Lud, zbunjen, normalan") bila mnogo više od profesionalnog odnosa.


Uvek kažem da sam radeći sa njim izučio još jednu školu – kako glumačku, tako i životnu. Mustafa je bio izvanredan glumac, ali pre svega izuzetan čovek. Njegova mudrost, profesionalizam i humor učinili su svaki trenutak proveden sa njim dragocenim, rekao je glumac i dodao da je jedna od najvažnijih lekcija koju je naučio od Nadarevića krilatica koju često ponavlja.

 


"Ne možeš biti dobar glumac, ako nisi dobar čovek." Ova mudrost me je vodila kroz moju karijeru i život, podsećajući me na važnost integriteta, empatije i poštovanja prema drugima – istakao je. 

 

BONUS VIDEO

Opasnosti po decu na internetu