uhapšena zbog njega

Majka Džej Lo nije htela ni da čuje za pomirenje! Pi Didi je optužen za najgnusnije činove, a ona ga prezire od 1999.

Dženifer Lopez bila je uhapšena pre 25 godina, dok se zabavljala s Didijem, a njena majka nikad nije mogla da ga smisli.

Dženifer Lopez s majkom Gvadalupe Rodrigez, ženom koja nije htela ni da čuje da se njih dvoje pomirefoto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šon Kombs, čuveni reper koji je tokom svoje višedecenijske karijere bio poznat pod imenima Pi Didi, Paf Dedi, Pafi i Didi, sada je u nemilosti javnosti, nakon što je optužen i tereti se za najgnusnije i najpodlije činove.

 

Nalazi se u pritvoru, odbijen mu je zahtev da izađe na slobodu plaćanjem kaucije od 50 miliona dolara, a susreće se s optužbama za kidnapovanje, drogiranje i primoravanje žena na seksualne aktivnosti, ponekad uz upotrebu vatrenog oružja i pretnju nasiljem.

 

Kombs je negirao sve optužbe i u utorak, 17. septembra 2024, izjasnio se da nije kriv, a ovaj spor počinje godinu dana nakon što se reper suočio s optužbama brojnih žena.

 

Didija su optužile i neke bivše ljubavi, a dobro je poznato da se pre gotovo 3 decenije zabavljao sa Dženifer Lopez, koja se nedavno razvela od Bena Afleka.

Džej Lo i Didi su se zabavljali od 1999. do 2001. godine.

 

Ipak, čini se da njena majka Gvadalupe Rodrigez nikada nije odobravala tu vezu.

Tokom gostovanja u Vendi Vilijams šouu 2015. godine, mnogo pre nego što se pomirila sa Aflekom, voditeljka programa rekla je Dženifer tada:

 

Uvek sam mogla da te vidim kako se miriš sa Pafijem.

 

Džej Lo se tada nasmejala od srca, rekavši da je već to čula, dok je VIlijamsova rekla da ih vidi zajedno za stalno.

 

Džej Lo i Didi u danima ljubavifoto: Bei / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, kamera je tada pokazivala na Dženiferinu majku Gvadalupe Rodrigez (78), koja je sedela u prednjem redu i imala vrlo ozbiljan izraz lica, pokazujući rukama da ona uopšte ne bi odobrila da joj se ćerka pomiri s njim.

 

To je završeno — rekla je ona tad.

 

Na kraju su i voditeljka i Dženifer zaključile da od pomirenja nema ništa, ali prezir njene majke prema Kombsu datira još od vremena njihovog zabavljanja.

 

 

Hapšenje Džej Lo

 

U decembru 1999. je Dženifer Lopez bila sa Didijem u jednom klubu, kada su se začuli pucnji. Par je pobegao odatle, ali policija ih je jurila i na kraju oboje uhapsila.

 

Majka Dženifer Lopez se tada pojavila u stanici i urlala na ćerku.

 

Ona je na španskom urlala na Džej Lo i bila mnogo besna na nju. Rekla joj je: "Rekla sam ti da se ni u šta ne uplićeš sa njim" —otkrio je izvor koji je tada bio prisutan, a danas je privatni detektiv.

 

Lopezova je puštena iz pritvora bez kaucije, nakon što je u ćeliji provela 14 sati.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)