ma savršeno

Ako možete da kupite samo jedne, neka to budu ove: Džej Lo ima farmerke koje nikad, ali baš nikad ne izlaze iz mode!

Uz košulju ovaj komad je pun pogodak za sve prilike i godišnja doba 

DŽENIFER LOPEZ U SAVRŠENOM JESENJEM IZDANJU foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sezona omiljenih jesenjih komada je započela i sad je vreme da ponovo iz ormara iznesemo one odevne komade koji su čekali celog leta da ponovo ugledaju svetlost dana. 

 

Jesen je naprosto nezamisliva bez bez bar jednog dobro para farmerki, a bela košulja - e pa ona je kraljica svake sezone. Čini se da i Džej Lo to dobro zna, jer njena odevna kombinacija iz Los Anđelesa će oduševiti trendseterke.

 

Džej Lo paparaci prate u stopu od kada je objavila da se razvodi od Bena Afleka. Svaki njen korak se pomno analizira, a odevne kombinacije ne mogu da prođu neopaženo.

Tako je glumica i pevačica nedavno uslikana dok je izlazila iz svog luksuznog automobila kako bi stigla na večeru sa svojim prijateljima u jednom poznatom restoranu u Los Anđelesu.

DŽEJ LO U SAVRŠENOM JESENJEM IZDANNU foto: @CelebrityLivin_ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tom prilikom mogli smo da vidimo još jedan njen savršen stajling, svetloplavu jednostavnu košulju koju je iskombinovala sa iscepanim farmerka i prelepim sandalama Saint Laurent, model Mica od brušene smeđe kože sa visokom štiklom.

 

Neobavezna punđa, braon torbica i zlatno-braon velike naočare za sunce upotpunili su ovaj njen savršen stajling i učinili da kao i uvek izgleda jednostavno - savršeno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Dženifer Lopez u suzama