ASTRO PROGNOZE

Period ljubavi & strasti: Šta Venera u Škorpiji donosi svim znakovima horoskopa od 24. septembra do 18. oktobra?

Stiže najstrastveniji period godine, kada Venera 24. septembra uđe u znak Škorpije, gde će biti do 18. oktobra.

Šta nas čeka tokom perioda Venere u Škorpiji na planu ljubavi?foto: Jacob Lund/Shutterstock

Spremite se za neverovatan nalet ljubavne magije: Venera od 24. septembra ulazi u znak Škorpije, gde pokazuje svoje zabranjene strane. Pre svega, takva Venera u odnose unosi strast i magnetizam, kao i fatalne ljubavne priče.

 

Zanimljivo, tokom perioda Venere u Škorpiji od 24. septembra do 18. oktobra doživećemo ulazak Marsa u njegovu retrogradnu petlju.

 

Ovo obećava, pre svega, ulazak u vezu, čija će suština biti otkrivena tek kada Mars izađe iz petlje, što će se dogoditi tek do kraja februara 2025. godine.

 

 

Zašto Venera u Škorpiji može doneti karmičke odnose?

 

Postoje romani koji nas uče lekcijama za naš duhovni rast, a često ostavljaju dubok trag u našim srcima. Od 24. septembra do 18. oktobra, Venera u Škorpiji će u naše živote uneti i karmičke odnose, jer je dispozitor Čvora ​​prošle karme u Vagi. To znači da veze koje počinju u ovom periodu definitivno mogu biti povezane sa vašim prošlim životom

 

Štaviše, ovi odnosi iz prošlog života mogu biti povezani sa obradom i negativne i pozitivne karme. Ovo je vreme kada biste mogli da zaslužite neverovatan ljubavni spoj, jer Venera u Škorpiji može doneti neverovatno senzualnu i emocionalnu fuziju.

 

Mogući su karmički odnosi povezani s prošlošćufoto: Ivan Ryabokon / Panthermedia / Profimedia

Međutim, može postojati i suprotan uticaj planete ljubavi i verovatno ćete se zaljubiti u osobu prema kojoj još uvek imate takozvani „karmički dug”. Na primer, prevarili ste ga u prošlom životu, ili ste ga možda na neki način izdali ili prevarili...

 

Zašto bi se važan događaj u ljubavi mogao dogoditi 8. oktobra 2024?

 

Najvažniji dan kada Venera u Škorpiji može svašta da nam donese biće 8. oktobar – tog datuma će se na nebu formirati trigon između Venere u Škorpiji i Marsa u Raku.

 

Ovo sugeriše da svi imamo veoma važnu senzualnu komunikaciju sa suprotnim polom. Mars u Raku može učiniti muškarce suptilnijim u ljubavnim pitanjima, ali žene, naprotiv, mogu biti strastvene i moćne u isto vreme.

 

Takođe na ovaj dan će verovatno biti moguć sudbinski sastanak, koji pod uticajem Marsa u Ovnu može da donese "ljubavni roman" u vaš život, koji biste hteli da pretvorite u porodični!

 

Pripazite se 8. oktobra, jer na ovaj datum sledi veliki uticaj na ljubavni životfoto: Anton27/Shutterstock

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI