novi početak

Novo poglavlje nije počelo tako prijatno: Otvoreno priznanje Nike Tošić o prvim danima u srednjoj školi

U isto vreme kada je okončan brak njenih roditelja, Nika Tošić je krenula u srednju školu i priznala kako su joj protekli prvi dani tamo.

Jelena Karleuša sa ćerkama Atinom i Nikomfoto: Instagram / nika.tosic/

Nakon 16 godina braka, Duško Tošić i Jelena Karleuša zakonski su okončali bračnu zajednicu.

 

Najpre je pevačica podelila na Instagramu informaciju da su zvanično razvedeni, posle čega se oglasio i Duško, koji je takođe na pomenutoj mreži podelio svoju stranu priče i istakao da se nada da će sa bivšom suprugom ostati u dobrim odnosima.

 

Par se razveo i naveo da će sva imovina pripasti njihovim ćerkama Atini i Niki. Osim razvoda roditelja, što je izuzetno stresan događaj u kom god uzrastu deteta da se odigra, njima je nedavno krenula školska godina, što je takođe okosnica i svojevrstan novi početak, posebno za Niku, koja je krenula u srednju školu.

Kako se Nika snašla u srednjoj školi?

 

Nika Tošić je krenula u privatnu srednju školu, a od prvog dana je otkrivala kako se snalazi.

 

Za prvi dan škole birala je belu kombinaciju i Longchamp torbu, a priznala je da je nervozna, nakon čega je podelila i prve utiske:

 

— Novosti za srednju školu. Krenula sam u srednju školu i sad ću vam reći kakvo mi je iskustvo do sad bilo. Evo, nije mi se svidelo uopšte, odeljenje,  razred je tako neprijatan. Hoću da se sprijateljim s nekim, i, evo, na primer, ja dodam: "Gde si pre išao u školu?" i oni mi kažu: "Nebitno gde". I, neprijatna tišina, ja još nešto da dodam, ako već nema ni ona drugarice, hajde da se sprijateljim — pričala je Nika svojim pratiocima na TikTok-u, prenosi Stil.

 

 

Ipak, posle par dana se situacija promenila:

 

Bilo mi je super u školi, malo sam bila dramatična u početku — rekla je Nika.

 

Nika Tošić je krenula u srednju školu i na TikTok-u deli kako joj protiču prvi danifoto: Nemanja Nikolić

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Jelena Karleusa na aerodromu u Parizu