neobično, ali radi

Bez figara, prese i viklera: Trik Nike Tošić za uvijanje lokni koji ne gori kosu, a pravi divne talase

0

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića predstavila je svoj bjuti trik za savršene talase u kosi

nika tošić je zvezda tiktok platforme, a podelila je jedan svoj trik za pravljenje savršenih talasa
nika tošić je zvezda tiktok platforme, a podelila je jedan svoj trik za pravljenje savršenih talasafoto: Instagram / nika.tosic/

Nedavno su u Beogradu ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića proslavile zajedno 14. i 15. rođendan, s obzirom na to da su rođene istog dana, ali uz godinu dana razmaka.

 

Njih dve blistale su u mladalačkim lepršavim haljinama, u društvu mame i tate, kao i bake Nikolete i ostalih članova porodice i prijatelja, a dok je Nika imala belu tortu, Atina je imala crnu.

 

Njih dve, iako veoma mlade, već sada su zvezde popularne društvene mreže TikTok, a njihovi pratioci mogu da vide brojne video-snimke koje njih dve, kao i mnogi tinejdžeri, objavljuju na ovoj plarformi.

 

 

Nika je sad predstavila na TikTok-u jedan svoj veoma koristan bjuti trik, koji je poznat već godinama unazad ženama koje žele bez prese ili figara da naprave lokne, a praktičan je i mogu ga koristiti i devojčice i zrele žene — bilo ko s dugom kosom koju želi da stilizuje!

 

Nika je uvila kosu čarapama, a ovo je odlično za sve kojima treba brzopotezan način da naprave sebi frizuru bez ikakvih pomagala u vidu viklera ili električnih uređaja koji gore kosu i niko ih ne voli kad je vrućina.

 

 

Potrebno vam je nekoliko par dužih čarapa. 

 

Uputstvo:

  1. Kosu očešljajte i nanesite balzam ili kremu.
  2. Vlažne pramenove uvijajte u spiralu oko čarape.
  3. Kraj čarape vežite u čvor.
  4. Možete i da prespavate ovako ili da sačekate da se kosa prirodno osuši.
  5. Odmotajte čarape i uživajte u svojim loknama!

Bonus video

Trik za raskošne lokne

 

makonda-tracker