dopada li vam se?

Frizura Merilin Monro & plašt do poda: Stil Jelene Karleuše na izboru za Mis Srbije stvarno morate da vidite

0

Kada je moda u pitanju, pevačica uvek ima nešto neočekivano u planu, a juče je na izbor najlepše Srpkinje stigla u izdanju koje je inspirisano glamurom starog Holivuda, na njen način

Jelena Karleuša na izboru za Mis Srbije
Jelena Karleuša na izboru za Mis Srbijefoto: F.S./ATAImages

U Beogradu je na Trgu Republike juče održan izbor za Mis Srbije, a predsednica žirija bila je pevačica Jelena Karleuša, koja je i proglasila pobednicu ovogodišnjeg nadmetanja za zvanično najlepšu devojku.


– Pobednica i Mis Srbije je dama koja se zove Aleksandra Rutović – istakla je Jelena, koja je prethodno u svom govoru rekla da je veoma uzbuđena i zahvalna zbog toga što je u našegm glavnom gradu održana ovakva manifestacija.


Kao i u svakoj prilici, Karleuša je privukla pažnju svojim stilom, a ovog puta se opredelila za izdanje u beloj boji od glave do pete.

Pogledajte kako je izgledala njena modna kombinacija.

1 / 8 Foto: F.S./ATAImages

Pevačica je ponela dugačku belu haljinu, čiji gornji deo čini pripijen korset, pa su grudi u prvom planu, dok se suknja postepeno širi i pada pored tela, a tu je i elegantan plašt koji naglašava ramena.

 

Jelena Karleuša na izboru za Mis Srbije
Jelena Karleuša na izboru za Mis Srbijefoto: F.S./ATAImages

Iako uglavnom bira dužu kosu, Jelena Karleuša sada se vratila jednoj svojoj staroj frizuri, koja podseća na stil Merilin Monro, a u pitanju je kratak paž sa šiškama oblikovanim u dramatične talase.

 

Pevačica je, inače, popričala i s prisutnim novinarima, kada je iznenadila istakavši da sebe ne smatra lepom ženom.


Srbija je poznata po lepim ženama. Sebe ne ubrajam u lepe, ali smatram da sam zabavna žena, nikako dosadna. Kada pomislim na lepu ženu, prva osoba koja mi je pala na pamet je Snežana Savić – rekla je ona i dodala da lepota nije dovoljna da bi žena bila fatalna.

 

Jelena Karleuša na izboru za Mis Srbije
Jelena Karleuša na izboru za Mis Srbijefoto: F.S./ATAImages

Zavodnice i fatalne žene su veoma specifične – zaključila je i dodala da bi naša "planeta bi bila savršena da njome vladaju žene, a muškarci treba da služe samo za produženje vrste".
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

lena Karleuša stigla na izbor za mis

 

makonda-tracker