da li vam se dopada izbor?

"Ana Sević je vrištala od sreće!" Muškarca koji će voditi Zvezde Granda ove sezone vrlo dobro znate

Voditeljka emisije "Zvezde Granda" i ove sezone biće Ana Sević, a na sceni će joj praviti društvo kolega koji je potekao iz ovog takmičenja.

Postava žirija i voditelja "Zvezda Granda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Počelo je snimanje prve emisije 18. sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a žiri je u punom sastavu spremno dočekao prvo snimanje ovog šou-programa koji orktiva talente.  

 

I u samom takmičenju postoje promene, a dok žiri ostaje isti kao i do sada, vakako je veliki novitet to što se jedno dobro poznato ime pridružuje voditeljki Ani Sević na voditeljskoj pozornici.

 

Istovremeno će Voja Nedeljković biti moderator muzičkog takmičenja i sedeti na mestu Saše Popovića dok se kreativni direktor uskoro ne vrati.

Ana Sević vratila se na scenu "Zvezda Granda" kada je Sanja Kužet otišla na trudničko, pa porodiljsko bolovanje, a sada se i njoj pridružuje stari-novi kolega.

 

Reč je o Milanu Mitroviću, pevaču koji je potekao iz ovog takmičenja, ali je s Anom takođe bio voditelj emisije "Neki novi klinci". Ana je bila presrećna kada je čula da će ponovo deliti scenu s Milanom.

 

Milan Mitrović i Ana Sevićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

— Ana je vrištala na telefon, zvala me je, presrećna je što smo opet zajedno na sceni, kao što sam i ja srećan da opet delim scenu sa njom — rekao je za Blic Milan Mitrović.

 

Ko je supruga Milana Mitrovića?

 

Milan Mitrović se proslavio u "Zvezdama Granda", ali je sjajan i harizmatičan i kao voditelj.

 

Ipak, gotovo čitavu deceniju on voli istu ženu.

 

Pre devet godina, Milan se na večnu ljubav zakleo lepoj Bojani, s kojom je dobio dve ćerke, Zaru i Kasiju.

 

Milan Mitrović i njegova supruga Bojanafoto: :0Antonio Ahel/ATAImages

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije