njegov način

Vole se ludo i imaju ćerku, ali – ne žive zajedno: Đorđe David ima neobičan dogovor sa suprugom i ne krije svoje razloge

1

Poznati muzičar je ponosni tata jedne devojčice, a s njenom majkom je, kako kaže, "uvek u odličnom emotivnom statusu"

Đorđe David je godinama u skladnom braku
Đorđe David je godinama u skladnom brakufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni roker Đorđe David već godinama je član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a iako je često pred očima javnosti, on ne eksponira svoj privatni život.


Ipak, poznato je da je muzičar dugo u skladnom braku s Anom Mirčetić, s kojom ima ćerku Stašu, koja je došla na svet 2014. godine.


Kako su pre nekoliko godina pisali domaći mediji, ovaj par odlično funkcioniše, a oni ne žive zajedno – Ana je sa ćerkom u jednom stanu, dok je on u Đorđe David u drugom, na Novom Beogradu.

S Anom sam uvek u odličnom emotivnom statusu, samo što ne živimo zajedno. Trenutno je to sticaj životnih okolnosti – rekao je.


Kako je istakao, on nije čovek koji može lako da funkcioniše pod istim krovom s nekim, ali bi to ipak učinio zbog ćerke.

 

Đorđe David sa suprugom Anom i ćerkom Stašom pre nekoliko godina
Đorđe David sa suprugom Anom i ćerkom Stašom pre nekoliko godinafoto: Instagram Printscreen

Drugo, kad sam ulazio u vezu s njom, rekao sam joj da sam čovek koji ne može da živi ni sa kim. Ne želim da menjam komoditet pod stare dane. Ali nikad ne reci nikad. Ako me nešto bude slomilo da uđem u tu vrstu kompromisa, biće to Staša, niko drugi – iskren je bio Đorđe u razgovoru za magazin Lena pre nekoliko godina.


On je tom prilikom istakao i da ga je to što je otac devojčice "oplemenilo" i da bi se odrekao mnogo toga da bi svojoj mezimici ulepšao detinjstvo ako bi morao.

 

Đorđe David ponosan je na svoju porodicu
Đorđe David ponosan je na svoju porodicufoto: Instagram

Poštujem ženski pol, nikada nisam ruku digao na ženu, u sebi nemam zla i mržnje. Vaspitavan sam da poštujem i svoje i tuđe. Dete me je samo još više oplemenilo. Odreći ću se klope u restoranu, benzina, pića sa drugarima da njoj kupim barbiku, bojanku, patike... Kad imam kintu, prvo pitam Anu šta treba Staši. Meni – šta ostane – rekao je tada muzičar.

 

BONUS VIDEO

Saša Popović o Đorđu Davidu: Malo ko zna za ovaj detalj u njegovom životu!

 

makonda-tracker