inspiracija

5 najlepših jesenjih izdanja Nine Badrić: Ako želite da budete trendi, ove komade morate nabaviti u septembru

Konačno smo dočekali da temperature malo padnu i sad je prilika da uživamo u jesenjim odevnim kombinacijama baš kao što to radi poznata pevačica 

Hrvatska pop zvezda Nina Badrićfoto: Instagram / ninabadrich

Pevačica Nina Badrić neguje moderan, ali jednostavan odevni stil zbog kojeg je prati na društvenim mrežama veliki broj ljudi.

 

Kombinacije koje ona nosi su vrlo lako dostupne, često nisu preskupe, pa ne čudi što je postala prava inspiracija mnogim ženama.

 

S prvim hladnim danima na njenom Instagram profilu su se pojavile super odevne kombinacije koje svaka žena može da napravi od onih komada koje već ima u svom garderoberu. 

Pogledajte neke od njih i odmah planirajte neke od svojih narednih odevnih kombinacija.

 

1. Karirani mantil, kožne pantalone i štikle

 

Ono što je bela košulja za proleće, to je karirani trenč mantil za nadolazeću jesen. On se jednostavno mora naći u svakom jesenjem garderoberu žene koja želi da izgleda moćno, trendi i savršeno.

On je nezaobilazna klasika tokom prelaznog perioda, ali to što mu se vraćamo iz godine u godinu, ne znači da ovaj komad nije uzbudljiv i da ne možemo da ga nosimo na nove i originalne načine.

 

Da ovaj svestrani komad ima bezbroj lica i da uvek može da izgleda drugačije i neočekivano, još jednom nam je pokazala Nina Badrić koja ga je iskombinovala sa kožnim panatalonama i štiklama.

 

2. Kraka jakna i čizme do kolena 

 

Uprkos nešto nižim temperaturama nego što se to očekuje tokom septembra to ne znači da moram oda se u potpunosti odreknemo laganih letnjih komada.

 

Bela letnja haljinica uz kratku teksas jaknu i čizme do kolena može da bude pravi modni pogodak. To je i pokazala Nina Badrić koja se u ovakvom izdanju prošetala centrom Zagreba i sve oduševila.

Visoke čizme iznad kolena i kratka suknja obično su rezrevisane za večernje kombinacije kada želimo da izgledamo ultra seksi, ali vrlo lako mogu da se nose i u dnevnim varijantama, naravno uz prave kombinacije.

 

Ove sezone će se nositi sive, braon i neizostavne crne. Koje god da odaberete budite sigurne da ćete izgledati elegantno i trendi.

 

3. Kaput sa animal printom i cipele sa otvorenim prstima

 

Da se odmah razumemo, ovo je print samo za hrabre. Animal print je jedna od najizazovnijih šara u modnom svetu.

Ona se često jako teško kombinuje, a samo jedna greška je dovoljna da učini da izgledamo jeftino i loše. Kod njega je najvažnije da se pravilno usklade boje i da se ne meša mnogo različitih dezena.

 

Nina ima savršen izbor, a vi u njenoj kombinaciji možete pronaći inspiraciju za neki od vaših narednih stajlinga.

 

4. Crne helanke i kožna jakna

 

Određeni komadi garderobe mogu nam pomoći da vizuelno izgledamo vitkije i više, a jedan od njih svakako su i hlače sa vosokim strukom. Ako želite da dodatno vizuelno suzite figuru uz crne pantalone ili helanke ponesite neki prugasti komad, recimo košulju i preko nje kožnu jaknu.

Uz najjednostavnije patike ili gležnjače možete izgledati savršeno. 

Kombinovanje komada garderobe iste boje ili u nijansama jedne boje veoma je popularan stil unazad već mnogo sezona, a nećemo ga zaobići ni ove jeseni.

 

Ukoliko ste pristalica i obožavateljka neutralnih boja, crna je idealna za ovako nešto, a kombinaciju možete malo i “razbiti” tako što ćete dodati  obuću neke upadljive boje ili torbu baš kao što je to učinila Nina. 

 

5. Trenerka svetlih boja je pun pogodak

 

I za kraj ono najopuštenije, ali ne najmanje omiljeno - ta čuvena trenerka. Omiljeni odevni komad koji čini da se u njemu osećamo komforno nije zaobišla ni pevačica Nina Badrić.

Ona je pokazala kako se i u najjednostavnijoj kombinaciji može izgledati šik, a da pri tom uživate bez da vas igde išta žlja i steže.

 

Nina je ponela sve, od elegancije do sportskih komada, a na vama je da procenite koja kombinacija vam je najviše zapala za oko, ili možda više njih, i da odmah pokušate da ih iskopirate.