velika zvezda

Španac u društvu Milene Radulović vam je poznat s razlogom: Gledali ste ga mnogo puta, a njegov životni put je neobičan

Zgodni glumac igrao je u jednoj od najuspešnijih španskih serija u istoriji, ali ju je napustio iz interesantnih razloga i uspeo da ostvari svoje snove.

Milena Radulović i Asijer Ećeandija na snimanju serije "Ožiljak"foto: mileena_radulovic/Instagram/printscreen

Srpska glumica Milena Radulović iza sebe ima uloge u nekim od najuspešnijih domaćih projekata, poput serije "Državni službenik", "Toma" i "Beležnica profesora Miškovića", a poznato je da je igrala glavnu ulogu u ruskom filmu "Superdeep".


Ona će se uskoro predstaviti i španskoj publici, jer igra u seriji "Ožiljak", snimljenoj u partnerstvu Telekoma Srbija, Amazon Prime Video i TV España.


Očekivanja od ostvarenja snimljenog u srpsko-španskoj koprodukciji su velika, a naša glumica imala je priliku da sarađuje sa istaknutim imenima španske scene, među kojima jeAsijer Ećeandija.

Milena je na Instagramu podelila više fotografija na kojima je vidimo u društvu šarmantnog glumca i istakla da je zahvalna što je imala priliku da radi s tako dobrim i talentovanim ljudima.

Ako vam je Ećeandija poznat, to nije slučajno – njega smo godinama gledali u španskim serijama koje su u Srbiji postigle ogroman uspeh.


Najzapaženiji je bio u seriji "Korak napred", u kojoj je igrao Benija, plesača koji se nadao da će izgraditi glumačku karijeru, a tu je i uloga Raula de la Rive u seriji "Velvet".

Takođe, istakao se u filmu Pedra Almodovara "Bol i slava", u kom je igrao Alberta i za koji je nominovan za Goja nagradu.


Ko je Asijer Ećeandija?

 

Asijer Ećeandija jedan je od najpoznatijih španskih glumacafoto: EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Španski glumac rođen je 1975. u Bilbau, a mlad je shvatio da želi da bude na sceni i posvetio se učenju glumce u jednoj baskijskoj školi.


Po dolasku u Madrid je, tokom studija glume, morao da radi kako bi se izdržavao, a neko vreme je bio menadžer seks šopa.


Prvi put je stao pre kamere učešćem u šouu "Uno para todos", posle čega je dobio ulogu u "Korak napred", a seriju je napustio jer se plašio da će ubuduće dobijati samo uloge slične liku Benija.

 

Asijer Ećeandija na 27. Festivalu u Malagifoto: EPA-EFE/DANIEL PEREZ

Ispostavilo se da je to dobra odluka jer je uskoro dobio priliku da igra različite karaktere i pokaže sav svoj talenat. On je, inače, ponosni gej muškarac, ali ne eksponira svoj ljubavni život, pa se o njegovoj privatnosti i ljubavima ne zna mnogo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Verujemo Mileni Radulović!"